jackarmis 23

Başarılı
İyi geceler, kendime yeni bir gaming sistem topladım. İncehesap Windows 11 Home kurmuş. Sağ altta etkinleştir falan yazmıyor. 6-7 yıl önceden hatırladığım Trendyol'dan 10 TL'ye kod alıyorduk ve sorunsuz kullanıyorduk. Bunu böyle mi kullanmaya devam edeyim, yoksa Trendyol vb. sitelerden kod bulup öyle mi kullanayım ve Home/Pro hangisini seçeyim?

xx.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Pro elbette, kod almanıza gerek yok CMD'den aktif edebilirsiniz bir şey kurmadan. Orijinal ISO'u indirin yeterli.

Home kurmuşsunuz siz pro kodu almanız bir şey değiştirmez. Pro'yu seçerek yeniden kurmanız gerekiyor.

Pro elbette, kod almanıza gerek yok CMD'den aktif edebilirsiniz bir şey kurmadan. Orijinal ISO'u indirin yeterli.

Home kurmuşsunuz siz Pro kodu almanız bir şey değiştirmez. Pro'yu seçerek yeniden kurmanız gerekiyor.

Home'dan Pro key girerek yukseltir, aralarında 150 MB gibi fark var, tersi olmaz.

Home kurmuşsunuz siz pro kodu almanız bir şey değiştirmez. Pro'yu seçerek yeniden kurmanız gerekiyor.
50₺ lik kodlar var güvenilirse alayım mı? Bir de oyun oynuyorsan Home demişler diğer konularda ama sen neden Pro önerdin, güncel bilgi öğrenmek için soruyorum

Home'dan Pro key girerek yukseltir, aralarında 150 MB gibi fark var, tersi olmaz.
Sence ne yapayım?

50₺ lik kodlar var güvenilirse alayım mı? Bir de oyun oynuyorsan Home demişler diğer konularda ama sen neden Pro önerdin, güncel bilgi öğrenmek için soruyorum
Onlar güvenilir. Yani tek seferlik kod format atınca yenisini alman gerekiyor ancak zırt pırt format atmayan biriysen alınır bilgisayarla kullanırsın.

50₺lik kodlar var güvenilirse alayım mı? Bir de oyun oynuyorsan Home demişler diğer konularda ama sen neden Pro önerdin, güncel bilgi öğrenmek için soruyorum.

Sence ne yapayım?

Windows 11 Pro Key Satın Al | Sağlam Lisans Lisans almak istiyorsan buradan alabilirsin. Arkadaşın dediğim CMD olaylarını pek bilmiyorum; onu da araştırıp bakabilirsin.

Onlar güvenilir. Yani tek seferlik kod format atınca yenisini alman gerekiyor ancak zırt pırt format atmayan biriysen alınır bilgisayarla kullanırsın.

• OEM: Bilgisayarınızı veya anakartınızı yakın zamanda değiştirmeyecekseniz en sorunsuz seçenektir. Formattan etkilenmez.
  • Retail: İleride sistemi sıfırdan toplama, anakart değiştirme ya da lisansı ileride başka bir cihaza taşıma planınız varsa en esnek sürümdür.
  • MAK (en ucuz keyler): Format sonrası lisansın yanma riski yüksek olduğu için genellikle tavsiye edilmez.

Yanlış hatırlamıyorsam ben Retail'i tercih etmiştim; şu ana kadar bir sorun yaşamadım, yaşayacağımı da düşünmüyorum.

50₺lik kodlar var güvenilirse alayım mı? Bir de oyun oynuyorsan Home demişler diğer konularda ama sen neden Pro önerdin, güncel bilgi öğrenmek için soruyorum

Sence ne yapayım?

Onceki keyin ne tür keydi?
OEM ise unut.
Retail ise bir ihtimal(hesaba baglıysa)
MAK ise ugrasma, etkinleştirme sınırı asılmıştır.

Sence ne yapayım?
50 TL olan kodları bilmiyorum ama ben genelde Trendyol vb. yerine lisans sitelerini kullanıyordum. Orada 200-250 TL civarlarında veya bazen daha pahalı ya da ucuz oluyordu.

Bu siteyi kullanmışlığım var. Windows 11 Home kullanırken yükseltme yapmak yerine direkt Pro etkinleştirme ürün anahtarı satın alıp girmiştim ve olmamıştı. E-posta gönderdiğimde, yükseltme yapmak için hemen farklı bir ürün anahtarı gönderip sorunu çözmüşlerdi.

İyi geceler, kendime yeni bir gaming sistem topladım. İncehesap Windows 11 Home kurmuş. Sağ altta etkinleştir falan yazmıyor. 6-7 yıl önceden hatırladığım Trendyol'dan 10 TL'ye kod alıyorduk ve sorunsuz kullanıyorduk. Bunu böyle mi kullanmaya devam edeyim, yoksa Trendyol vb. sitelerden kod bulup öyle mi kullanayım ve Home/Pro hangisini seçeyim?

Eki Görüntüle 276956
Bence almayın.

Eki Görüntüle 276956

Bu hatayı genelde anakart harici degiştirirsen sonu 67 ile biten hata alırsın.
Microsoft arayarak manuel etkinleştirme yaparsın 1 kereye mahsus.
Anakart degiştirirsen, ki anakart degişikliği yeni PC vs yerine geçer.
Burada en garanti, yeni keydir.
Retail key ise ki onu algıladıgı için donanım değişikliği bildiriyor.(hesabına baglı muhtemelen).
Update ve sorun gider çalıştır.
Olmazsa son ihtimal manuel etkinleştirme denersin.
Ekrana gore; keyin donanım ve onay kimliği eşlesmiyor
Orada da sonuç alamazsan yeni key.

Korsanları bile orijinale çevirdiyse zamanında dediğiniz bence mantiklı.