Geraltın kılıcı 82
Üstün
CMD'ye bir kaç kod yazınca rahatça kapatabiliyoruz zaten.Korsanları bile orijinale çevirdiyse zamanında dediğiniz bence mantiklı.
CMD'ye bir kaç kod yazınca rahatça kapatabiliyoruz zaten.Korsanları bile orijinale çevirdiyse zamanında dediğiniz bence mantiklı.
CMD'ye birkaç kod yazınca rahatça kapatabiliyoruz zaten.
Edisyon Windows 11 Home.Önceki key'in ne tür keydi?
OEM ise unut.
Retail ise bir ihtimal (hesaba bağlıysa).
MAK ise uğraşma, etkinleştirme sınırı aşılmıştır.
Neden? 6.000 TL vermek istemiyorum, çok pahalı.
Nasıl?Key almanıza gerek yok. Mas kullanarak 5 dakikada lisansınızı Microsoft hesabınızda kalıcı hale getirebilirsiniz.
Hangisini alacağım, yardımcı olur musun? W11 Home'a karar verdim ama bir sürü Home var.Windows 11 Pro Key Satın Al | Sağlam Lisans Lisans almak istiyorsan buradan alabilirsin. Arkadaşın dediğim CMD olaylarını pek bilmiyorum; onu da araştırıp bakabilirsin.
- OEM: Bilgisayarınızı veya anakartınızı yakın zamanda değiştirmeyecekseniz en sorunsuz seçenektir. Formattan etkilenmez.
- Retail: İleride sistemi sıfırdan toplama, anakart değiştirme ya da lisansı ileride başka bir cihaza taşıma planınız varsa en esnek sürümdür.
- MAK (en ucuz keyler): Format sonrası lisansın yanma riski yüksek olduğu için genellikle tavsiye edilmez.
Yanlış hatırlamıyorsam ben Retail'i tercih etmiştim; şu ana kadar bir sorun yaşamadım, yaşayacağımı da düşünmüyorum.
Ben direkt 100TL vermeyi bile saçma buluyorum.
Ne yazmam gerekiyor? Ben biraz sağlamcıyım, 280 TL'ye alıp geçesim var ama yine de ön yargılı olmayayım, en kötü öğrenmiş olurum.Ben direkt 100TL vermeyi bile saçma buluyorum.
CMD'den kod yazarak o yazıyı ve özellikleri açabiliyorsunuz.
Aşağıdaki aracı kullanarak sorunu çözebilirsiniz.Ne yazmam gerekiyor? Ben biraz sağlamcıyım, 280 TL'ye alıp geçesim var ama yine de ön yargılı olmayayım, en kötü öğrenmiş olurum.
Ben direkt kod alıp geçeyim ya... Bana Home mu önerirsin Pro mu?Aşağıdaki aracı kullanarak sorunu çözebilirsiniz.
![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
Ekstra: https://techolay.net/sosyal/konu/windows-11de-nasil-performans-arttirilir.66524/
Yani her formatta 200TL verirsin. Home sürümü normal kullanıcı için daha uygun.Ben direkt kod alıp geçeyim ya... Bana Home mu önerirsin Pro mu?
Windows 11 Home OEM Dijital Lisans Key (289,90 TL):Yani her formatta 200TL verirsin. Home sürümü normal kullanıcı için daha uygun.