CMD'ye birkaç kod yazınca rahatça kapatabiliyoruz zaten.

Evet ama bazıları MAS ve HWID kullanmaya sıcak bakmıyor.
Kişisel tercih.
Ben mesela key bulabildiğim için ve 20 yıla yakındır ofis ve Windows'ta Free Retail kullanırım.
Dediğim gibi tercihtir.
Şu anda Home Retail 90 civarı var piyasada Free olarak.
Pro iş ve kurumsallıktan dolayı dursa da çabuk blacklist olabiliyor.
En son 3 gün önce 8 Pro Retail vardı.
Sonra bakmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki key'in ne tür keydi?
OEM ise unut.
Retail ise bir ihtimal (hesaba bağlıysa).
MAK ise uğraşma, etkinleştirme sınırı aşılmıştır.
Edisyon Windows 11 Home.
Sürüm 25H2.
Yüklenme tarihi ‎15.07.2026.
İS derlemesi 26200.9168.
Özellik Windows Özellik Deneyimi Paketi 1000.26100.344.0.

Böyle yazıyor, bunu mu soruyorsun?

Neden? 6.000 TL vermek istemiyorum, çok pahalı.

Key almanıza gerek yok. Mas kullanarak 5 dakikada lisansınızı Microsoft hesabınızda kalıcı hale getirebilirsiniz.
Nasıl?

Windows 11 Pro Key Satın Al | Sağlam Lisans Lisans almak istiyorsan buradan alabilirsin. Arkadaşın dediğim CMD olaylarını pek bilmiyorum; onu da araştırıp bakabilirsin.

• OEM: Bilgisayarınızı veya anakartınızı yakın zamanda değiştirmeyecekseniz en sorunsuz seçenektir. Formattan etkilenmez.
  • Retail: İleride sistemi sıfırdan toplama, anakart değiştirme ya da lisansı ileride başka bir cihaza taşıma planınız varsa en esnek sürümdür.
  • MAK (en ucuz keyler): Format sonrası lisansın yanma riski yüksek olduğu için genellikle tavsiye edilmez.

Yanlış hatırlamıyorsam ben Retail'i tercih etmiştim; şu ana kadar bir sorun yaşamadım, yaşayacağımı da düşünmüyorum.
Hangisini alacağım, yardımcı olur musun? W11 Home'a karar verdim ama bir sürü Home var.
xxx.webp

Son düzenleme:
Ne yazmam gerekiyor? Ben biraz sağlamcıyım, 280 TL'ye alıp geçesim var ama yine de ön yargılı olmayayım, en kötü öğrenmiş olurum.
Aşağıdaki aracı kullanarak sorunu çözebilirsiniz.

Ekstra: https://techolay.net/sosyal/konu/windows-11de-nasil-performans-arttirilir.66524/

Aşağıdaki aracı kullanarak sorunu çözebilirsiniz.

Ekstra: https://techolay.net/sosyal/konu/windows-11de-nasil-performans-arttirilir.66524/
Ben direkt kod alıp geçeyim ya... Bana Home mu önerirsin Pro mu?