SunseTTime
Uzman
Denemeden bilemezsiniz, şu anlık ben bir sorun görmedim.Ben bugün format atmayı planlıyorum direkt olarak bu sürüme geçmemde bir sakınca var mıdır?
Denemeden bilemezsiniz, şu anlık ben bir sorun görmedim.Ben bugün format atmayı planlıyorum direkt olarak bu sürüme geçmemde bir sakınca var mıdır?
Dün yabancı bir kanaldan video izledim, arama kısmına sorunu tarif edince yapay zeka ile ilgili kısma seni yönlendiriyormuş. Bunu biraz faydalı buldum ama zaten Google ve ChatGPT ile de yapılabilen bir şeydi. Onun haricinde işe yarar bir şey görmedim.24H2'den 25H2'ye geçmek için elle tutulur bir sebep yok. Başka bir konuda bir arkadaşın dediği gibi "Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi" gibi bir şey olmuş.
Dün yabancı bir kanaldan video izledim, arama kısmına sorunu tarif edince yapay zeka ile ilgili kısma seni yönlendiriyormuş. Bunu biraz faydalı buldum ama zaten Google ve ChatGPT ile de yapılabilen bir şeydi. Onun haricinde işe yarar bir şey görmedim.
Eki Görüntüle 189539
Ben yükledim şimdi kuracağım.
Daha yeterince test edildiğini düşünmüyorum. Ben sadece Rainbow Six Siege ve Starwars BF2'de test ettim W10-W11 23H2-24H2-25H2 FPS'e etki eden hiçbir şey olmadı. Esas farkı NVDIA ve AMD ekran kartı sürücüleri oluşturuyor. Mesela NVDIA sürüm 577 581.29'a kıyasla 30 FPS fazla verdi. Bunu forumda konu açıp kanıtlamıştım. Zaten videolarda da bahsedilen bir durumdu, bilinen bir şey yani.
Gerek duymadım 1000 mbps internet ile 2-3 dakika da indi.Direkt Rufus ile kursaydınız...Hem zamandan tasarruf hem de pratik olurdu bence.