Rehber Windows 11 için APK kurma rehberi

Bugün maçı izlemek için IPTV'ye ihtiyacım vardı. APK indirmenin yöntemini araştırdım. Sosyalde bu konu hakkında bir şey göremeyince bir rehber hazırlamak istedim.
1 - İlk olarak Windows tuşu + r kombinasyonu ile çalıştırı açıyoruz. optionalfeatures yazıp çalıştırıyoruz.
2 - Bu kısımda Hyper-V ve Virtual Machine Platform'u (Sanal Makine Platformu) açıyoruz.

3 - Yeniden başlatmadan önce görev yöneticisi üzerinden sanallaştırmanın açık olup olmadığını kontrol ediyoruz.

4 - Eğer sanallaştırma kapalıysa yeniden başlatırken BIOS üzerinden açın.
5 - WSA indirmek için paketi açan bir site üzerinden sadece .Msixbundle dosyasını indireceğiz.
6 - Sitede RP seçeneğini Slow yapıyoruz ve sonrasında WSA'nın linkini https://apps.microsoft.com/detail/9p3395vx91nr?hl=en-us&gl=US yapıştırıyoruz.
7 - Sonrasında paket içindeki tüm linkleri göreceğiz. En aşağıda .Msixbundle dosyasını görüyor olacaksınız. Bu dosyayı indiriyoruz.

8 - Yaklaşık 1.5 GB boyutundaki bu dosya indikten sonra dosya yolunu kopyalıyoruz.
9 - PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın ve şu girdiyi verin. Add-AppxPackage -Path "dosya-yolu"
10 - WSA indikten sonra Geliştirici Modu'nu aktif edin.
11 - WSA Tools'u indirin.
12 - WSA Tools ilk açıldığında sizden adb yolu seçmenizi isteyecektir. Bu yol sadece yöneticilerin erişebildiği bir yol olmamalı. En basitinden direkt C: diskinin içine adb klasörü oluşturup onun içine yükledim.
13 - Ve artık Windows 11 bilgisayarınıza APK yükleyebilirsiniz!

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir anlatım sunmuşsun, eline sağlık.
Wsa GUI:
Google uygulamalarını wsa kurma:
Bunlarda faydalı olabilir.

Windowsta bir sürü uğraş veriyoruz Linuxte gayet rahat kuruluyor sevmeye başladım bu Linuxu ya.

Windows'ta bir sürü uğraş veriyoruz Linux'te gayet rahat kuruluyor sevmeye başladım bu Linux'u ya.

Linux da Blender nasıl çalışıyor? Denediniz mi? Çok fark var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…