Windows 11 için Sağlam Lisans mı, Massgrave mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yamanchini
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 849
Massgrave ile KMSpico'yu karıştırıyorsunuz. Sağlamlisans'a vereceğiniz parayla da yemek yersiniz.

Massgrave ile KMSpico'yu karıştırıyorsunuz. Sağlamlisans'a vereceğiniz parayla da yemek yersiniz.
fark ettim onu hocam peki HWID mi KMS38 mi tercih etmeliyim ? HWID anakarta işleniyor sanırım bir sıkıntı olduğunda geri döndürmek açısından sordum.

fark ettim onu hocam peki HWID mi KMS38 mi tercih etmeliyim ? HWID anakarta işleniyor sanırım bir sıkıntı olduğunda geri döndürmek açısından sordum.
HWID. İleride hatırı sayılır miktarlara orijinal Windows lisansı almayı düşünmüyorsanız bir sorun olmaz.

Son düzenleme:
W11 Home 6.599₺, W11 Pro 9.499₺. Büyük paralar olmasa da gereksiz bir harcama olurdu.
Zaten bu Microsoft Activation Scripts'e Microsoft pek karışmıyor. Adam kaynak kodlarını bile Microsoft'ın sitesinde paylaşmış zaten. Her türlü Microsoft'a oluk oluk veri göndereceğin için ve kurumsal&reklam alanında çok kazandıkları için Microsoft'a hava hoş.

Evet, gelir kapısı lisans satmak olsaydı engel olurlardı zaten bir şekilde. Telemetrileri kapatalım biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…