- Makaleler
- 5
Enterprise değil de düz Home ya da Pro sürümüyse HWID yöntemini kullanın evet.
Enterprise değil de düz Home ya da Pro sürümüyse HWID yöntemini kullanın evet.
fark ettim onu hocam peki HWID mi KMS38 mi tercih etmeliyim ? HWID anakarta işleniyor sanırım bir sıkıntı olduğunda geri döndürmek açısından sordum.Massgrave ile KMSpico'yu karıştırıyorsunuz. Sağlamlisans'a vereceğiniz parayla da yemek yersiniz.
evet hwid deneyin
HWID. İleride hatırı sayılır miktarlara orijinal Windows lisansı almayı düşünmüyorsanız bir sorun olmaz.fark ettim onu hocam peki HWID mi KMS38 mi tercih etmeliyim ? HWID anakarta işleniyor sanırım bir sıkıntı olduğunda geri döndürmek açısından sordum.
hatrı sayılır miktardan kasıtınız 5000tl sanırımHWID. İleride hatrı sayılır miktarlara orijinal Windows lisansı almayı düşünmüyorsanız bir sorun olmaz.
Zaten bu Microsoft Activation Scripts'e Microsoft pek karışmıyor. Adam kaynak kodlarını bile Microsoft'ın sitesinde paylaşmış zaten.
Evet, gelir kapısı lisans satmak olsaydı engel olurlardı zaten bir şekilde. Telemetrileri kapatalım bizZaten bu Microsoft Activation Scripts'e Microsoft pek karışmıyor. Adam kaynak kodlarını bile Microsoft'ın sitesinde paylaşmış zaten.Her türlü Microsoft'a oluk oluk veri göndereceğin için ve kurumsal&reklam alanında çok kazandıkları için Microsoft'a hava hoş.