Boromir

Uzman
Selam, Windows 11'e uygulama yapmak istiyorum. Masaustu uygulamasi. Bir sekil ilerledim customtkinter ile backend ve Figma ile UI tanimladim. Lakin baska bir olay var mi? Bilgileriniz ve tavsiyeleriniz ile beni aydinlatmanizi isterim. Bu olayin Prime hali nasıl oluyor? Ben kod vesaire yazdim tabii. UI hiç yapmadim. Cok basit benim fonksiyonelligimi tamamlasin diye yazdim. Kendim Python ile ML/AI kisminda bir proje gelistiriyorum ama Windows 11 uygulamasi yapmam gerekti ve bunu her şeyini bilmek gormek istiyorum. Sevgiler ve saygilar sizlere.

UI görünen kısım. Göze hoş gelmesi cazip gösterir ama işlevsellik her zaman daha önemli. İşlemler Fonksiyonlar veya Prosedürler içinde barınır. Onlara ağırlık ver. Python'da ikisi de aynı şey sayılır. Python'a hakim değilim.

UI görünen kısım. Göze hoş gelmesi cazip gösterir ama işlevsellik her zaman daha önemli. İşlemler Fonksiyonlar veya Prosedürler içinde barınır. Onlara ağırlık ver. Python'da ikisi de aynı şey sayılır. Python'a hakim değilim.

Python'da bir şey gelistiyorum ama en zor kısmı herhalde UI'i koda cevirmek. Pywebview diye bir kutuphane gordum ona bakacagim. Onun sayesinde. Bir HTML/CSS web uygulamasini desktopta calistirabiliyorsunuz. Şu an icin CustomTkinter'dan devam. Sevgiler Saygilar.

Son düzenleyen: Moderatör: