Windows 11 ile düşük donanım ne gibi sıkıntılar yaşatabilir?

windowsormac

Uzman
Başlıktan anlayabileceğiniz gibi düşük donanımım ile Windows 11 deneyimi yaşamak istiyorum ama biraz korkuyorum. Windows 10 LTSC gibi öneriler istemiyorum, 10 zaten kullanmıştım.
  • Intel i7 2630 qm 2.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 (Boşta ortalama 2 GB kullanıyor.)
  • 128 GB SSD
  • Windows 8.1 Pro
  • HP Pavilion DV6
Ortalama 11 yıllık cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
11 LTSC zaten bu yüzden çıktı tam olarak. Masaüstü cihazda yine bir nebze iyi deneyim yaşarsın ama biraz ağır işler yaptığında W7'ye göre daha kötü bir performans alacaksın. Gerek yok.

İfadeler: 144
Buna benzer bir konu açmıştım ben de. Çok ağır yük biner diyorlar, önermiyorlar yani.

Pek bir sıkıntı yaratmaz SSD de var, Windows 10'da nasıl performans alıyorsanız ona yakın bir şey alırsınız. 24H2 LTSC kurabilirsiniz belki illa Windows 11'SE istek. Hem onda TPM gereksinimi vs. de yok.

Türkçe versiyonu maalesef yok. Ayrıca 90 gün süresi var.

11 LTSC zaten bu yüzden çıktı tam olarak. Masaüstü cihazda yine bir nebze iyi deneyim yaşarsın ama biraz ağır işler yaptığında W7'ye göre daha kötü bir performans alacaksın. Gerek yok.

Türkçe yok ve 90 gün sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok daha gucsuz ve eski donanimlarla 11 kullanmisligim var. 10'a kiyasla neredeyse ayni performansi verdiler. 8.1 Pro ile kalmaniz hata zaten, bu sistem rahatlikla 10 kullanilabilecek duzeyde.

Cok supheniz varsa, dual boot olarak kurun. Istediginiz zaman silersiniz 11 boluntusunu.

Etkinleştirebiliyorsunuz. İngilizce anlamıyor musunuz?

Bir tık hoş bir cevap olmadı anlayabiliyorum anlamayadığım bir durumla karşılaşma neyse teşekkür ediyorum sağ olun en kısa zamanda kuracağım.

Sıfırdan 11 LTSC deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…