Bayram tatilinde bunu bı kurayim hocam teşekkürler
Hocam ilk önce site içinde bulunan yazıları okuyun, direkt kurmayın, sizin için sorun oluşturacak veya oluşturabilecek bir özelliği olabilir, eğer sizin için bir sıkıntı olmuyorsa ne mutlu, güle güle kullanın, zaten bunun dışında Windows 11 için başka bir alternatif yok.

Hocam ilk önce site içinde bulunan yazıları okuyun, direkt kurmayın, sizin için sorun oluşturacak veya oluşturabilecek bir özelliği olabilir, eğer sizin için bir sıkıntı olmuyorsa ne mutlu, güle güle kullanın, zaten bunun dışında Windows 11 için başka bir alternatif yok.
Tamam hocam eyvallah

Bende kurmak istiyorum ama sadece oyun oynuyorum ve Windows 11 Home kullanıyorum.
Acaba çok bir fark olur mu?
Sistemmim
AMD Ryzen 7 9700X.
ASUS ROG STRIX B850a Gaming Wi-Fi
Patriot 6000MHz CL30 32 GB
INNO3D RTX 5070
Thermalright Phantom spirit
AOC Q27G42xne.

Bende kurmak istiyorum ama sadece oyun oynuyorum ve Windows 11 Home kullanıyorum.
Acaba çok bir fark olur mu?
Sistemmim.
AMD Ryzen 7 9700X.
ASUS ROG STRIX B850a Gaming Wi-Fi
Patriot 6000MHz CL30 32 GB.
INNO3D RTX 5070.
Thermalright Phantom spirit.
AOC Q27G42xne.
Birçok faydası var, örneğin işletim sisteminde sadece iki elin parmağı kadar program olduğu için hem depolama alanından tasarruf ediliyor hem de en büyük ve en önemli faydası arka planda hayati programlar dışında çalışmadığı için sistem, standart GAC sürümlerine göre (Home, Pro vs.) Daha az RAM kullanıyor, kısacası en kötü ihtimalle oyunlarda yükleme hızında ve tarayıcılarda fayda sağlayacaktır.
Duruma göre tek sıkıntı olabilecek sorun benim bildiğim ve yaşadığım çoğu oyunu başlatırken meydana gelebilecek "ms-gamingoverlay" veya "ms-gamebar" pop-up uyarısı olacaktır, bu sorunları Xbox uygulamasını manuel kurarak çözebilirsiniz, ancak uygulama yüklemeden de çözebilirsiniz, Registry Editor üzerine yapılacak bir işlem ile çözülüyor, tabii bu sorunları da yaşamayabilirsiniz gördüğüm kadarıyla tamamen oyun özelinde olan bir durum.

Birçok faydası var, örneğin işletim sisteminde sadece iki elin parmağı kadar program olduğu için hem depolama alanından tasarruf ediliyor hem de en büyük ve en önemli faydası arka planda hayati programlar dışında çalışmadığı için sistem, standart gac sürümlerine göre (Home, Pro vs.) Daha az RAM kullanıyor, kısacası en kötü ihtimalle oyunlarda yükleme hızında ve tarayıcılarda fayda sağlayacaktır.
Duruma göre tek sıkıntı olabilecek sorun benim bildiğim ve yaşadığım çoğu oyunu başlatırken meydana gelebilecek "ms-gamingoverlay" veya "ms-gamebar" pop-up uyarısı olacaktır, bu sorunları Xbox uygulamasını manuel kurarak çözebilirsiniz, ancak uygulama yüklemeden de çözebilirsiniz, registry editor üzerine yapılacak bir işlem ile çözülüyor, tabii bu sorunları da yaşamayabilirsiniz gördüğüm kadarıyla tamamen oyun özelinde olan bir durum.

Normal format atar gibi kuruyoruz değil mi?
ISO olarak indirip Rufus ile yazdırıyoruz ve gerisi normal format gibi?

Riot'un kronik sıkıntılı Vanguard'ı bile normal çalışıyor, tek sıkıntı dediğim gibi "ms-gamingoverlay" olayı.

Çok temiz harika sistem bayağı da memnunum. Tabii daha 2 gün oldu birçok program var hala onları kurmakla uğraşıyorum. Bakalım deneyime göre. Mağazayı kodla getirdim oradan da kullandığım bazı uygulamalar var. Şimdiden çok memnunum çok stabil ve hızlı çalışıyor.

Çok temiz harika sistem bayağı da memnunum. Tabii daha 2 gün oldu birçok program var hala onları kurmakla uğraşıyorum. Bakalım deneyime göre. Mağazayı kodla getirdim oradan da kullandığım bazı uygulamalar var. Şimdiden çok memnunum çok stabil ve hızlı çalışıyor.

Rica etsem link atabilir misiniz?
Yanlış bir şey indirmek istemiyorum da.

@NqrkOz sizin attığınıza girip Türkçe olana tıklayıp direkt download yapıp indirdim.
Doğrumur?

Son düzenleme: