Yükledikten sonra.

Dil ve bölgeden yapılıyor.

Hem Windows lisans gitti.
Hem Türkçe olmuyor dil.

Yükledikten sonra.

Dil ve bölgeden yapılıyor.

Yanlış bir şey mi kurdum bilmiyorum ki.
Windows 11 Enterprise LTSC.
24h2.
Kurdum.
Ama lisans gitti.
Ve Türkçe değil.
Türkçe dil seçeneği aktif edilmiyor.

Hem Türkçe olmuyor dil.

24h2.
Kurdum.
Ama lisans gitti.
Ve Türkçe değil.

Vazgeçtim yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.

Dosya Ekleri

• 20260318_075116.webp
    20260318_075116.webp
    1,8 MB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
Hem Türkçe olmuyor dil.

24h2.
Kurdum.
Ama lisans gitti.
Ve Türkçe değil.

Vazgeçtim yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.

Dil ekleniyor ayarlardan paket indiriliyor. IoT Enterprise LTSC seçmen daha iyi olur.

Lisans ayrı almanız lazım tabii belirtmiştim. Pro, Home diğer sürümlerin ayrı olur.

Merhaba.

Merhaba öncelikle teşekkür ederim süpersin şimdi indiriyorum rica etsem bana biraz bilgi verir misin kurulum sonrası şunları şunları yap gibi? Oyun odaklı olacaktır.

Normal aynı diğer Windows'lar gibi driver güncellemesi. Kurulumlar Visual paketleri, DirectX, net freamwork. Kod ile PowerShell'den mağazayı getirme. Sonra eski hesap makinesi paint gibi şeyleri kısayollarını kaldırıp mağazadan kurdum. Fotoğraf gösterisi gibi. Biraz da kişiye bağlı. Başka da bir şey yok. Kişiye özel programlar.

Normal aynı diğer Windows'lar gibi driver güncellemesi. Kurulumlar Visual paketleri, DirectX, net freamwork. Kod ile PowerShell'den mağazayı getirme. Sonra eski hesap makinesi paint gibi şeyleri kısayollarını kaldırıp mağazadan kurdum. Fotoğraf gösterisi gibi. Biraz da kişiye bağlı. Başka da bir şey yok. Kişiye özel programlar.

Harikasın teşekkür ederim gerçekten var ol üstadım son olarak etkinleştirme konusunda yardımcı olabilir misin?

Harikasın teşekkür ederim gerçekten var ol üstadım son olarak etkinleştirme konusunda yardımcı olabilir misin?

Rica ederim. Key için KMS yapmak istemedim ucuza yabancı siteden key satın aldım. Onunla etkinleştirdim.

Formattan sonra Türkçe dil paketi de kurdum. O da var. İngilizce olanı sildim.