Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lacan 3

Üstün
Makaleler
82
Windows 11 ISO indirme ekranında önce "HATA: Talebinizi işlerken sorunla karşılaştık" diyor. Ondan sonra ise access denied hatası alıyorum.
İndiremiyorum.
Yardım rica edebilir miyim?

Şu şekilde:

1733839354105.webp

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. İleriki zamanlarda tekrar ihtiyaç duyabileceğim noktasında, bu şekilde, doğrudan bağlantılara nasıl ulaşabilirim?
Üsteki linki ben Microsoft'un sitesine girerek aldım senin girdiğin gibi bende hata vermedi. Ve o link 1 hafta sonra geçersiz olcak. Alttaki bu:

@Lacan, Bu arada şimdi farkettim alttaki linki kullanma eski sürümmüş yenisi bu.

Üsteki linki ben Microsoft'un sitesine girerek aldım senin girdiğin gibi bende hata vermedi. Ve o link 1 hafta sonra geçersiz olcak. Alttaki bu:

Son olarak bu linkteki ISO bypass edilmiş mi? Demek istediğim hani Rufus'ta soruyor ya, Microsoft hesap zorunluluğunu bypass et, şifre zorunluluğunu bypass et diye. Bu o şekilde mi?

Son olarak bu linkteki ISO bypass edilmiş mi? Demek istediğim hani Rufus'ta soruyor ya, Microsoft hesap zorunluluğunu bypass et, şifre zorunluluğunu bypass et diye. Bu o şekilde mi?
Bilmiyorum ben Rufus'la iso yazdırmıyorum Ventoy kullanıyorum o yüzden bir şey sormuyor bana. Sana da öneririm o hatayı verirse.

Son düzenleme:
Son düzenleme: