Windows 11 IoT Enterprise LTSC Evaluation nasıl aktive edilir?

WrOwLed

Becerikli
Windows 11 IoT Enterprise LTSC Evaluation nerden aktif olur? Yabancı sitelerden key almak güvenli midir? PC'me zarar, virüs vb. şeyler sokabilirler mi? Massgrave'yi pek tercih etmiyorum. Nasıl aktifleştirebilirim? Kmsipico olur mu? Olmuyor. Massgravedeki kmsipico ne işe yarıyor tam olarak.

Son düzenleme:
Güvenliğinizi düşünüyorsanız korsan kullanmayın. Mass tercih etmeyip KMS tercih etmenin mantığını anlayamadım.

KMS IP adresini alıyor mu?

KMS kabul etmiyor. Mazsa yönlendiriyor.

Bilgisayar başka sunuculara bağlanıp ping atıyor diye hatırlıyorum zombi olabiliyor ve %1 FPS değerlerini bozabiliyor güvenli değil bu yüzden korsan tavsiye etmiyorum her zaman orijinal kullanmaya dikkat ederim.

Bilgisayar başka sunuculara bağlanıp ping atıyor diye hatırlıyorum zombi olabiliyor ve %1 FPS değerlerini bozabiliyor güvenli değil bu yüzden korsan tavsiye etmiyorum her zaman orijinal kullanmaya dikkat ederim.
Orjinal kms mi?

kms pico zaten windows 11 iot u yapmıyor microsoftu

Bağlantısını attığım siteye gir mavi işaretletdiğim yeri PowerShell'e kapyala.Eki Görüntüle 187579
Evet kms yapsam ip adresimden log toplarlar diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…