Windows 11 ISO regedit dosyası ile terminal nasıl yüklenir?

Mehmet Kerem

Becerikli
Merhaba, Windows 11 ISO format atmadan USB belleğe yazmadan Regedit dosyası şeklinde terminal yüklemeyi düşünüyorum, yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayıt defteri ile mi? :/ Vaktim olmadığı için bu sefer bizzat yardımcı olamıyorum ama hemen gerekli bilgiyi vereyim.

DISM aracını araştırıp kullanın. (Emin değilim ama NTLite bunu yapıyor olabilir.) Windows Terminal'in msibundle veya appx uzantılı halini bulun ve DISM aracı ile ISO dosyanızın içinde bulunan sources\install.esd (veya sources\install.wim) içerisine dahil edin.

Geçen size verdiğim ISO dosyasını kullanıyor iseniz sources\install.esd içerisinde tek bir index var. Komutu kullanırken index numarası olarak "1" kullanın.

Merhaba, Windows 11 ISO format atmadan USB belleğe yazmadan Regedit dosyası şeklinde terminal yüklemeyi düşünüyorum, yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

ISO'dan terminal dosyaları silinmiş ise reg ile işlem yapamazsın.
Reg ile programı aktif veya pasif edersin.
Terminal silinmiş ise; bunu ISO'ya eklemek için appx veya msix indirerek mesela NTLite'den güncellemeler kısmından ekleyerek ISO'ya eklersin baska yol yok.

Geri
Yukarı Alt