birkanoztrk

Başarılı
Merhaba. Windows 10'dan 11'e geçmek istiyorum. Çünkü çok şık geliyor gözüme ve sistemim RX 6800XT & Ryzen 7 5700X3D & 32 GB RAM'den oluşuyor. Sanırım Windows 11'de bir sorun yaşamam. Sorum şu ki tertemiz bu gereksiz veri yiyen uygulamaları olmadan nasıl kurabilirim? İnterneti kesip mi yükleyeyim Windows'u?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Windows 10'dan 11'e geçmek istiyorum. Çünkü çok şık geliyor gözüme ve sistemim RX 6800XT & Ryzen 7 5700X3D & 32 GB RAM'den oluşuyor. Sanırım Windows 11'de bir sorun yaşamam. Sorum şu ki tertemiz bu gereksiz veri yiyen uygulamaları olmadan nasıl kurabilirim? İnterneti kesip mi yükleyeyim Windows'u?

Duz şekilde yükle format sonrasi silersin isine yaramayan şeyleri orijinal ISO'dan vazgeçme de.

Gene yükleyecek gereksizleri ve debloader yapacaksın ya da LTSC debloader.
İnterneti kesip yüklendiğinde tek değişen şey lokal hesap olur. Windows 11 LTSC kur temiz istiyorsan.
Duz şekilde yükle format sonrasi silersin isine yaramayan şeyleri orijinal ISO'dan vazgeçme de.
LTSC Kurunca kaybettiğim bir özellik olur mu dostlar? Wallpaper engine, windhawk ve translutenc kurarak istediğim desenleri yapacağımda.

Bence düz Windows 11 kur sonra gerekmeyen şeyleri silersin gereksiz uygulama olmaz.
Öyle de yapabilirim hocam LTSC daha optimize daha hızlı diyorlarda bilmiyorum.
Kaybettiğin bir özellik olmaz olursa da kolaylıkla yükleyebilirsin.

Örneğin Microsoft Storeyi Geri Yüklemek için:
wsreset - i
Tamamdır hocam peki normal 11 den daha mı hızlı ltsc olan sürüm?