Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AIper

Uzman
yq1Mxa3AI7.webp

Bu güncelleme sonrası bilgisayar açılırken siyah ekran sorunu yaşıyorum, ya geç geliyor ya hiç gelmiyor ve başlat menüsü geç açılıyor arama yerine yazı yazamıyorum, arama çubuğu çalışmıyor. bu güncellemeyi kaldırmaya çalışıyorum kaldırıldı yeniden başlatın diyor ama kalkmıyor. Güncellemeyi kaldırmaya çalışırken de mavi ekran yedim, Kernel'li bir hataydı. başlat menüsü, ayarlar bile geç açılıyor.

Çözüm
Bence verilerini yedekleyip yeniden bir Windows 11 temiz kurulum yap. Garanti çözüm olsun.

Düzenleme: Ben de yüklüyorum işte, görüyorsun. Ben de sorun yaşarsam önce güncelleştirmeyi kaldıracağım. Eğer sorunum çözülmezse verilerimi yedekleyip temiz kurulum yapacağım.

Ve yüklendi. Sistemin yeniden başlatılması gerekiyor. Bakalım ne olacak :)

Güncelleme sonrası hızlıca bir test ettim ve şimdilik bir problemle karşılaşmadım. Şayet güncellemeyi silmeyi başaramıyorsan verilerini yedekleyip temiz kurulum yap.

Benim sistemimde şu an her şeyi yolunda gidiyor.
Tam da güncelleştirmeyi yaparken bu konuyu görmüş oldum. :) Umarım ben bu sorunları yaşamam.

Bu arada sistem özelliklerin nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-04-25 175037.webp
    Ekran görüntüsü 2024-04-25 175037.webp
    12 KB · Görüntüleme: 123
Bence verilerini yedekleyip yeniden bir Windows 11 temiz kurulum yap. Garanti çözüm olsun.

Düzenleme: Ben de yüklüyorum işte, görüyorsun. Ben de sorun yaşarsam önce güncelleştirmeyi kaldıracağım. Eğer sorunum çözülmezse verilerimi yedekleyip temiz kurulum yapacağım.

Güncelleme sonrası hızlıca bir test ettim ve şimdilik bir problemle karşılaşmadım. Şayet güncellemeyi silmeyi başaramıyorsan verilerini yedekleyip temiz kurulum yap.

Benim sistemimde şu an her şeyi yolunda gidiyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Maalesef ki temiz kurulum yapacağım. Teşekkür ederim.