Hesenoff044

Uzman
Herkese merhaba. Ben Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümü kurulumu yaptım. 26100.1742 sürümünü kurdum. Massgrave Dev'in kendi sitesinden ISO dosyasını indirip kurulumu yaptım. Sürücü güncellemelerini yapmıştım. Ancak aygıt yöneticisinde WAN Miniport (IP) ünlem işareti çıktı.

Asıl olan soru şu: Ben bu sürücüyü güncelleme yapmazsam bir sorun çıkarır mı? Wi-Fi'da sıkıntı yok. İnternete giriyor. Ben Ethernet ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

20260428_092058.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. Ben Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümü kurulumu yaptım. 26100.1742 sürümünü kurdum. Massgrave Dev'in kendi sitesinden ISO dosyasını indirip kurulumu yaptım. Sürücü güncellemelerini yapmıştım. Ancak aygıt yöneticisinde WAN miniport (IP) ünlem işareti çıktı.

Asıl olan soru şu: Ben bu sürücüyü güncelleme yapmazsam bir sorun çıkarır mı? Wi-Fi'da sıkıntı yok. İnternete giriyor. Ben Ethernet ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Eki Görüntüle 244477

Hocam işinize yaramaz sizin hem ethertnet hem de Wi-Fi sürücünüz sorunsuz kurulu.
Ama tavsiyem güncellemeniz ileride. Bir uygulama bağımlılık olarak kullanmak isteyebilir.

Genelde Windows içindeki VPN kullanmaya yarıyor hocam.
Ben VPN kullanmıyorum. Güncelleme yapmazsam ve öyle kalırsa mavi ekran veriyor mu? Yani sorunsuz kullanabilir miyim?

Herkese merhaba. Ben Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümü kurulumu yaptım. 26100.1742 sürümünü kurdum. Massgrave Dev'in kendi sitesinden ISO dosyasını indirip kurulumu yaptım. Sürücü güncellemelerini yapmıştım. Ancak aygıt yöneticisinde WAN Miniport (IP) ünlem işareti çıktı.

Eki Görüntüle 244477
@Hasan Merkit

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Yazılımsal bir problem var. Ancak mavi ekrana sebep olmaz. WAN Miniport ile başlayan ağ bağdaştırıcıların hepsi sanal ve yazılımsal sürücülerdir.

Sağ tıklayıp kaldırın. Ardından "Donanım değişikliklerini tara" yapın. Geri gelmezse sorun yok. Gelirse de muhtemelen sorun yok ama bu durumda Wi-Fi sürücüsünü tekrar kurun ve VPN programları kurulu ise kaldırmayı deneyin.

Yazılımsal bir problem var. Ancak mavi ekrana sebep olmaz. WAN miniport ile başlayan ağ bağdaştırıcıların hepsi sanal ve yazılımsal sürücülerdir.

Sağ tıklayıp kaldırın. Ardından "donanım değişikliklerini tara" yapın. Geri gelmezse sorun yok. Gelirse de muhtemelen sorun yok ama bu durumda Wi-Fi sürücüsünü tekrar kurun ve VPN programları kurulu ise kaldırmayı deneyin.

Ben dün kurdum. VPN kullanmıyorum. Sadece bunu güncelleme yapmazsam mavi ekran gibi sorunlar oluyor mu onu sormak istedim.