casper04 29
Uzman
Geçmiş olsun. Neyse ki anakart, işlemci falan şu an en ucuz parçalar. Anakartı tamir ettirip durumunu belirterek ikinci el satın, direkt yeni anakart alın bence. Ben de biraz pimpirikliyim bu konularda, böyle bir durumdan sonra muhtemelen kullanamazdım.
Teşekkür ederim, muhtemelen iade edebildiğim parçaları iade edip bir süre bilgisayar işine bulaşmayacağım çünkü çok sıktı beni.
Geçmiş olsun. Neyse ki anakart, işlemci falan şu an en ucuz parçalar. Anakartı tamir ettirip durumunu belirterek ikinci el satın, direkt yeni anakart alın bence. Ben de biraz pimpirikliyim bu konularda, böyle bir durumdan sonra muhtemelen kullanamazdım.
X870E Tomahawk Max Wi-Fi alsam mı sizce? 23.550 TL. Tomahawk Wi-Fi ise 22.900 TL. Arada küçük bir fiyat farkı var. İki gen5 SSD'yi tam kapasite çalıştırmasını ve ekran kartını da tam performans çalıştırmasını istiyorum. EXPO'da da sorun çıkmasın istiyorum. Sistemim belli zaten. @Ayhan Dönmez @demjr
Bugün servise yollayacağım bakalım ne diyecekler. Muhtemelen servisten gelince yeni almayıp o anakartı kullanırım.
Son düzenleme: