Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Eklenti Windows 11'i desteklemiyor. Eklenti sahibine yapması için yoğun baskı uygulasak da pek fayda ettiğini söyleyemem. Örnek:
xenforo.com
[XB] OS/Browser Display for XenForo [Paid]
I use Windows 11, but Windows 10 is displayed. User-Agent strings won't be updated to differentiate between Windows 11 and Windows 10.
Bende de aynısı var, düzeltemiyorsun sanırsam.Windows 11 kullanıyorum. Neden profilimin üzerine gelince Windows 10 yazıyor? Nasıl düzeltebilirim?
Eki Görüntüle 124235
- Makaleler
- 7
Eklenti Windows 11'i desteklemiyor. Eklenti sahibine yapması için yoğun baskı uygulasak da pek fayda ettiğini söyleyemem. Örnek:
xenforo.com
I use Windows 11, but Windows 10 is displayed. User-Agent strings won't be updated to differentiate between Windows 11 and Windows 10.
Hesabı Windows 10 kullanıyorken açtım diye olabilir mi? Sonradan update ettim çünkü.
![]()
I use Windows 11, but Windows 10 is displayed. User-Agent strings won't be updated to differentiate between Windows 11 and Windows 10.xenforo.com
Olan bitenin farkındayız, elimizden bir şey gelmiyor. Anlaşıldı
Hayır, bir alakası yok.Hesabı Windows 10 kullanıyorken açtım diye olabilir mi? Sonradan update ettim çünkü.
Olan bitenin farkındayız, elimizden bir şey gelmiyor. Anlaşıldı![]()
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
User-agent'da Windows 10'da 11'de aynı gözüküyor, ikisi de aynı NT çekirdek sürümünü kullanıyor. Bazı programlar bile Windows 10 olarak görüyor 11'i.
Eklenti yapımcısının da eklemesinin pek bir yolu yok, Client Hints adı verilen yeni bir yöntemle saptanabiliyor fakat o da sadece Chromium'da mevcut.
Eklenti yapımcısının da eklemesinin pek bir yolu yok, Client Hints adı verilen yeni bir yöntemle saptanabiliyor fakat o da sadece Chromium'da mevcut.
Tasdik ve teyit amaçlı:User-agent'da Windows 10'da 11'de aynı gözüküyor, ikisi de aynı NT çekirdek sürümünü kullanıyor. Bazı programlar bile Windows 10 olarak görüyor 11'i.
Sizinde söylediğiniz gibi sadece eklenti gibi basit şeyler değil bazı baba programlar bile W11 i W10 olarak algılıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
Bu eklenti geliştiricisine ne kadar ulaşmaya çalışsak da yanıt vermemişti. Techolay, artık güncellenmeyen eklentileri kullanmaktan yana değildir.Eklenti Windows 11'i desteklemiyor. Eklenti sahibine yapması için yoğun baskı uygulasak da pek fayda ettiğini söyleyemem. Örnek:
![]()
I use Windows 11, but Windows 10 is displayed. User-Agent strings won't be updated to differentiate between Windows 11 and Windows 10.xenforo.com
Artık bu Sec-CH-UA teknolojisinden de faydalanabiliyoruz.Client Hints adı verilen yeni bir yöntemle saptanabiliyor fakat o da sadece Chromium'da mevcut.
Techolay'ın kullandığı yeni sistem ile sorun çözüldü.
Tarayıcı tespit sistemi ana konusu
[
]
[Bu konu hep güncel tutulacaktır.]
XenForo eklentisi - Tespit raporu gönder
[
[Bu konu hep güncel tutulacaktır.]
XenForo eklentisi - Tespit raporu gönder
Selam arkadaşlar.
Bildiğiniz üzere Techolay Sosyal, ekibimizin yazdığı tarayıcı tespit kütüphanesi kullanmaktadır.
Tarayıcı tespit sistemi hakkında detaylı bilgi bulabileceğiniz, geri bildirimlerde bulunabileceğiniz ana konu oluşturmaya karar verdik.
Not: Değişiklik notları, @Barış tarafından yayınlanan "Sosyal Güncellemeleri" konularında bulunacaktır.
Özel teşekkürler:
Destekleri ve...
- Hasan Merkit
- işletim sistemi sosyal tarayıcı techolay techolay sosyal
- Forum: Web Servisleri
Son düzenleme:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi