Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
Windows 11 kullanıyorum. Neden profilimin üzerine gelince Windows 10 yazıyor? Nasıl düzeltebilirim?

1739536358395.webp

Çözüm
Eklenti Windows 11'i desteklemiyor. Eklenti sahibine yapması için yoğun baskı uygulasak da pek fayda ettiğini söyleyemem. Örnek:

Eklenti Windows 11'i desteklemiyor. Eklenti sahibine yapması için yoğun baskı uygulasak da pek fayda ettiğini söyleyemem. Örnek:

Çözüm
Bende de aynısı var, düzeltemiyorsun sanırsam.

Hesabı Windows 10 kullanıyorken açtım diye olabilir mi? Sonradan update ettim çünkü.

Olan bitenin farkındayız, elimizden bir şey gelmiyor. Anlaşıldı 😽

User-agent'da Windows 10'da 11'de aynı gözüküyor, ikisi de aynı NT çekirdek sürümünü kullanıyor. Bazı programlar bile Windows 10 olarak görüyor 11'i.

Eklenti yapımcısının da eklemesinin pek bir yolu yok, Client Hints adı verilen yeni bir yöntemle saptanabiliyor fakat o da sadece Chromium'da mevcut.

User-agent'da Windows 10'da 11'de aynı gözüküyor, ikisi de aynı NT çekirdek sürümünü kullanıyor. Bazı programlar bile Windows 10 olarak görüyor 11'i.
Tasdik ve teyit amaçlı:
Sizinde söylediğiniz gibi sadece eklenti gibi basit şeyler değil bazı baba programlar bile W11 i W10 olarak algılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu eklenti geliştiricisine ne kadar ulaşmaya çalışsak da yanıt vermemişti. Techolay, artık güncellenmeyen eklentileri kullanmaktan yana değildir.

Client Hints adı verilen yeni bir yöntemle saptanabiliyor fakat o da sadece Chromium'da mevcut.
Artık bu Sec-CH-UA teknolojisinden de faydalanabiliyoruz.

Techolay'ın kullandığı yeni sistem ile sorun çözüldü. ✅

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.