Hepsiburada'dan aldığım laptopu ben de sorunsuz iade edebildim. Ancak nedir ciddi bir ışık sızması vardı daha BIOS ekranındayken fark edip direkt geri paketlemiştim. Arkadaşta ise Windows kurulduğu için yan çizmeye çalışabilirler. Demek istediğim o. Bir de hiçbir kusur yokken iade etmek istediği için biraz sıkıntı.
eder ama ilk teslim edildiği hale döndürmesi lazım satıcı hepsiburada olmasa kabul etmezlerdi bu arada ara firmalar bu durumu kabul etmez kontrol edicekler sorunsuz saglam cihaz

eder ama ilk teslim edildiği hale döndürmesi lazım satıcı hepsiburada olmasa kabul etmezlerdi bu arada ara firmalar bu durumu kabul etmez kontrol edicekler sorunsuz saglam cihaz
Yine de çok emin konuşmayalım. Zira iade edemeyen çokça kişi gördüm. Ancak tabii nedir ara firma olsa iade şansı çok daha düşük olurdu. Umarım süreç sorunsuz ilerler...

Arkadaşlar herhangi bir sıkıntı olmadan ürünün iadesini kabul ettiler para iadesini de 3 gün sonra yaptılar. Windows'u kaldırırken format atarmış gibi ilerledim ardından diskler bölümünden Windows'un kurulu olduğu diski sildim.