Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hasanxcd

Uzman
Windows 11 24H2 kuruyordum, pat diye kurulurken mavi ekran yedim, ne olduğunu da bilmiyorum. Yeniden başlatıyor, hata veriyor, yeniden başlatıyor. Elimde Windows 10 olmasa kalacaktım öyle, ne yapmam lazım 23H2 mi kurayım.

Son düzenleme:
Çözüm
O zaman çevrim içi Microsoft hesabı zorunluluğunu kaldırıp baştan kurayım. Hocam şu mavi yükleme ekranı geliyor ya orası bitiyor. Sonra bir tane daha yükleme ekranı geliyor %42 olduğu anda mavi ekranı veriyor. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ve rt640x64.sys dosyasını işaret ediyor. Bu, Realtek ağ kartı sürücüsüyle ilgili bir sorun olduğunu gösteriyormuş. Güvenli modda açılsa bir bilgisayar çözecemde açılmıyor ki.

Bir de Ethernet kablosunu çıkarıp mı kuracağım?
Görsele bakmamıştım sorun ağ sürücüsünde evet. Yukarıda da dediğim gibi internet bağlantısını kesip (ethernet kablosunu çıkartıp) kurulum yapın.

Kurulumu yaptıktan sonra mavi ekran gelen kısımda da interneti kesebilirsiniz, sorun çözülür.
Hocam oldu Allah hepinizden razı olsun ama 1336x768 yok ne yapmam lazım. İnşallah yakındada işlemci anakart ekran kartını da değiştireceğim. Tekrardan hepinize teşekkür ederim.
Çözünürlük yoksa GPU sürücüsü kurulmamıştır, Windows Update ile buldurmayı deneyin olmazsa aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcısı kısmından modeli bulup elle kurun.

Sorunu diğer diskleri çıkartarak mı çözdünüz?

Çözünürlük yoksa GPU sürücüsü kurulmamıştır, Windows Update ile buldurmayı deneyin olmazsa Aygıt Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcısı kısmından modeli bulup elle kurun.

Ethernet kablosunu çıkarttım düzeldi hocam.

Sonra da doğru driverı kurdum.

Çözünürlük yoksa GPU sürücüsü kurulmamıştır, Windows Update ile buldurmayı deneyin olmazsa Aygıt Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcısı kısmından modeli bulup elle kurun.

Hocam ben sizin yazdığınızı raporladım ama modlar yanlışlık yapmış herhalde.

Teşekkürler hocam Allah razı olsun sizden. @Valiant bir de hocam Windows 10'dan daha akıcı 11.

Son düzenleme: