Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sanal makine için gnome-boxes kullanabilirsiniz.VMware'i bir türlü indiremedim sitesi değişmiş olmadı VirtualBox'ta USB'yi görmüyor. Az önce indirdiğim Windows 11 24H2'yi Linux Mint'in kendi yazıcı yazmayı programından deneyeceğim.
Fakat benim tavsiyem, WoeUSB ile yazdırmanız.
Bu sürücü ile dener misiniz?
techolay.net
Intel VMD Sürücüsü (11. Nesil)
Intel Rapid Storage Technology (RST) sürücüsü sürüm 18.0 ve sonrası Intel Volume Management Device (VMD) teknolojisine sahip platformları destekler. Intel VMD, RAID ve Intel Optane bellek birimlerinin Intel RST yönetimi için 11. Nesil ve üzeri...
Yiğit125
Uzman
eren28tr
Uzman
Windows 11 kurulum ekranında SSD görmüyor. Intel RST driverını kurulum ekranında yüklesem bile hata veriyor. Cihazımda Linux Mint kurulu. İşlemcim i7 11800H ekran kartı: NVIDIA RTX 3050 (mobil versiyonu) SSD: WD blue SN570 1TB.
ASUS laptoplarda BIOS'ta VMD ayarı olması lazım açık ise kapat.
eren28tr
Uzman
Kapatsam da Windows 11 veya Windows 10 kurulumunda yine aynı ekran çıkıyor VMD açık ve kapalı bile olsa görmüyor maalesef.
BIOS'tan boot kısmını atar mısın?
eren28tr
Uzman
Atarım hemen.
Boot menüsünde SanDisk 1 yazandan boot edilebiliyor sadece.
Bir sorun göremedim hangi uygulama ile yazdırdın ISO'yu hocam.
Sorununuz VMD değil o zaman. BIOS'tan VMD'yi kapatın. USB belleği de Rufus ile hazırlayın. Ventoy kullandınız diye düşünüyorum Linux'ta hazırlayıp. Ventoy ile böyle bir sorun oluyor.
USB'yi sanal makineye atayabilirseniz sanal içinden Rufus ile ISO yazdırın.