Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yiğit125

Uzman
Windows 11 kurulum ekranında SSD görmüyor. Intel RST driverını kurulum ekranında yüklesem bile hata veriyor. Cihazımda Linux Mint kurulu. İşlemcim i7 11800H ekran kartı: NVIDIA RTX 3050 (mobil versiyonu) SSD: WD blue SN570 1TB.

VMware'i bir türlü indiremedim sitesi değişmiş olmadı VirtualBox'ta USB'yi görmüyor. Az önce indirdiğim Windows 11 24H2'yi Linux Mint'in kendi yazıcı yazmayı programından deneyeceğim.

VMware'i bir türlü indiremedim sitesi değişmiş olmadı VirtualBox'ta USB'yi görmüyor. Az önce indirdiğim Windows 11 24H2'yi Linux Mint'in kendi yazıcı yazmayı programından deneyeceğim.
Windows 11 kurulmuyor o araçlarla. Diski görmeme veya boot edememe sorunu oluyor. Ventoy ile Windows 10 yazın sonra 10'dan yükseltebilirsiniz veya 10'dan rufus ile yazıp 11 yapabilirsiniz.

Sanal makine için gnome-boxes kullanabilirsiniz.

Fakat benim tavsiyem, WoeUSB ile yazdırmanız.

Çözüm
Windows 10 Ventoy USB mi buldum ama aynı hatayı alıyorum ve VMD kapalı ve açık olarak da denedim WoeUSB'yı deneyeceğim.

Çözdüm arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ve çözün techolaydan Windows 11 24h2 indirip onu woeusb ile yazdırmak

Son düzenleme: