Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sanal makine için gnome-boxes kullanabilirsiniz.VMware'i bir türlü indiremedim sitesi değişmiş olmadı VirtualBox'ta USB'yi görmüyor. Az önce indirdiğim Windows 11 24H2'yi Linux Mint'in kendi yazıcı yazmayı programından deneyeceğim.
Fakat benim tavsiyem, WoeUSB ile yazdırmanız.
- Makaleler
- 3
Sanal makineden RUFUS ile yazdırın. Windows 11'de Ventoy sıkıntı çıkartıyor. Windows 10 için kullanabilirsiniz Ventoy'u.Ventoy kullanmadım ama deneyeceğim şu an arka planda Windows 11 24H2 indiriyorum zaten.
Yapamazsanız VMware ile deneyin.
- Makaleler
- 3
Ventoy ile Windows 10 yazabilirsiniz 11 şart değilse.
- Makaleler
- 3
Windows 11 kurulmuyor o araçlarla. Diski görmeme veya boot edememe sorunu oluyor. Ventoy ile Windows 10 yazın sonra 10'dan yükseltebilirsiniz veya 10'dan rufus ile yazıp 11 yapabilirsiniz.VMware'i bir türlü indiremedim sitesi değişmiş olmadı VirtualBox'ta USB'yi görmüyor. Az önce indirdiğim Windows 11 24H2'yi Linux Mint'in kendi yazıcı yazmayı programından deneyeceğim.
Qnix
Üstün
- Makaleler
- 4
Sanal makine için gnome-boxes kullanabilirsiniz.VMware'i bir türlü indiremedim sitesi değişmiş olmadı VirtualBox'ta USB'yi görmüyor. Az önce indirdiğim Windows 11 24H2'yi Linux Mint'in kendi yazıcı yazmayı programından deneyeceğim.
Fakat benim tavsiyem, WoeUSB ile yazdırmanız.
Yiğit125
Uzman
Windows 10 Ventoy USB mi buldum ama aynı hatayı alıyorum ve VMD kapalı ve açık olarak da denedim WoeUSB'yı deneyeceğim.
Çözdüm arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ve çözün techolaydan Windows 11 24h2 indirip onu woeusb ile yazdırmak
Çözdüm arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ve çözün techolaydan Windows 11 24h2 indirip onu woeusb ile yazdırmak
Son düzenleme: