Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bypassnro artık çalışmıyor zaten, defaultuser0'da kurulumu bitirme hesabı normalde. Tekrar format attıktan sonra klavye, dil vb. ayarları yaptıktan sonra giriş yapmayı istediği yerde konsolu açıp start ms-cxh:localonly girin, açılan penceredeki bilgileri doldurarak yerel Windows hesabı açıp devam edebilirsin.
Tekrar format at derim. Pek sağlıklı olmaz.
Denedim ama yine aynı sonuç anlamadım.
Bu durumda belleği Rufus ile hazırla. İnternet gereksinimini kaldır ve hesap adını önceden gir.
Bypassnro artık çalışmıyor zaten, defaultuser0'da kurulumu bitirme hesabı normalde. Tekrar format attıktan sonra klavye, dil vb. ayarları yaptıktan sonra giriş yapmayı istediği yerde konsolu açıp start ms-cxh:localonly girin, açılan penceredeki bilgileri doldurarak yerel Windows hesabı açıp devam edebilirsin.
Bypassnro artık çalışmıyor zaten, defaultuser0'da kurulumu bitirme hesabı normalde. Tekrar format attıktan sonra giriş yapmayı istediği yerde start ms-cxh: Localonly girin, oradan yerel hesap açabilirsin.
Deneyip yazacağım.
Bypassnro artık çalışmıyor zaten, defaultuser0'da kurulumu bitirme hesabı normalde. Tekrar format attıktan sonra klavye, dil vb. ayarları yaptıktan sonra giriş yapmayı istediği yerde konsolu açıp start ms-cxh: Localonly girin, açılan penceredeki bilgileri doldurarak yerel Windows hesabı açıp devam edebilirsin.
Dediğiniz gibi yaptım ve oldu çok teşekkür ederim iyi günler dilerim.
Son düzenleme: