Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kurulumu Windows 11 yazdığınız USB belleğe yapmaya çalışıyoruz. Bu bindiğiniz dalı kesmek gibi bir şey. SSD gözükmesi gerekiyor ve şu anda SSD gözükmüyor. Ya BIOS‘a girip VMD ayarını kapatacaksınız ya da WD sürücüsü yükleyeceksiniz.
Intel Volume Management Device sürücüsü.
Kurulumu Windows 11 yazdığınız USB belleğe yapmaya çalışıyoruz. Bu bindiğiniz dalı kesmek gibi bir şey. SSD gözükmesi gerekiyor ve şu anda SSD gözükmüyor. Ya BIOS‘a girip VMD ayarını kapatacaksınız ya da WD sürücüsü yükleyeceksiniz.
Intel Volume Management Device sürücüsü.
eren28tr
Uzman
Merhaba, Acer Nitro 5 aldım, FreeDOS geldi. Rufus ile Windows 11'i USB'ye ayarladım. Lakin hata veriyor. Sanırım SSD'yi görmüyor.
Eki Görüntüle 102703
Diskiniz kurulum ekranında gözükmüyorsa BIOS'tan main kısmına girin, ardından sol CTRL+s tuşuna basın. Enable VMD Controller diye bir kısım gelmesi lazım. Enable VMD Controlleri kapatıp deneyin.
Someone
Uzman
VMD'i devre dışı bırakıp sistemi kurdum. Sonra tekrardan BİOS'a girip VMD'i açıp yeniden başlattım. Mavi ekran verdi. Tekrardan kapatınca açılıyor ama açmam gerekmiyor mu?Diskiniz kurulum ekranında gözükmüyorsa BIOS'tan main kısmına girin, ardından sol CTRL+s tuşuna basın. Enable VMD Controller diye bir kısım gelmesi lazım. Enable VMD Controlleri kapatıp deneyin.
eren28tr
Uzman
VMD'i devre dışı bırakıp sistemi kurdum. Sonra tekrardan BIOS'a girip VMD'i açıp yeniden başlattım. Mavi ekran verdi. Tekrardan kapatınca açılıyor ama açmam gerekmiyor mu?
Kapalı kalabilir.
Someone
Uzman
Ama faydalı bir özellik değil mi?
Performansa etkisi yok. Test etmedim ama bildiğim kadarıyla yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-