Kurulumda dump oluşmaz ki bu mavi ekran değil zaten.Dump oluştu mu hocam? Buradan bak istersen.
Rehber: Minidump Dosyaları Nasıl Paylaşılır?
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir. Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan...techolay.net
Kurulumda dump oluşmaz ki bu mavi ekran değil zaten.
23H2 ISO indir ve Rufus ile yaz. Sorun devam ederse BIOS sürümünü belirt.
Kurulumda dump oluşmaz ki bu mavi ekran değil zaten.
Dediğinizi birazdan deneyeceğim. Onun öncesinde tekrardan USB'ye yazdırıp deneyince de bu sefer alınan hata:
Kullanıcı kurulumda sorun yaşıyor. SSD'deki Windows'un sahip olduğu sürücünün burada bir önemi yok.Bu exe yazılımın donanım ile iletişim kurmasını sağlayor. Ben driverlarınızdan şüphelendim. Chipset güncel mi?
Bu exe yazılımın donanım ile iletişim kurmasını sağlayor. Ben driverlarınızdan şüphelendim. Chipset güncel mi?
Evet dediğinizi harfiyen yaptım ve kurulum penceresi açıldı. O zaman sorun USB belleğe yazdırılan ISO dosyasından mı kaynaklıymış?Kurulumda dump oluşmaz ki bu mavi ekran değil zaten.
Muhtemelen.Evet.
Evet dediğinizi harfiyen yaptım ve kurulum penceresi açıldı. O zaman sorun USB belleğe yazdırılan ISO dosyasından mı kaynaklıymış?