Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
USB’den temiz Windows 11 kurulumu yapmak istiyorum fakat BOOT menüden UEFI modu seçtikten sonra bu mavi ekran geliyor ve 30 saniye sonra PC kapanıyor. (Komple güç kesiliyor kasa dahil)

Dosya Ekleri

• IMG_1355.webp
    IMG_1355.webp
    86,5 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dump oluştu mu hocam? Buradan bak istersen.
Kurulumda dump oluşmaz ki bu mavi ekran değil zaten.

23H2 ISO indir ve Rufus ile yaz. Sorun devam ederse BIOS sürümünü belirt.

Dosya Ekleri

• IMG_1357.webp
    IMG_1357.webp
    131,7 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğinizi birazdan deneyeceğim. Onun öncesinde tekrardan USB'ye yazdırıp deneyince de bu sefer alınan hata:

ISO olarak indirin ve Rufus ile yazın. Rufus ile yazarken şu seçenekler seçili değilse bunları seçin.

1703612236090.webp

Daha sonra bilgisayarınızda varsa USB 2.0 porta takarak kurulum işlemini yapın. Bazen MBR formatlanmış USB bellekler UEFI bootta sorun yaratabiliyor.

Bu exe yazılımın donanım ile iletişim kurmasını sağlayor. Ben driverlarınızdan şüphelendim. Chipset güncel mi?
Kullanıcı kurulumda sorun yaşıyor. SSD'deki Windows'un sahip olduğu sürücünün burada bir önemi yok.

Bu exe yazılımın donanım ile iletişim kurmasını sağlayor. Ben driverlarınızdan şüphelendim. Chipset güncel mi?

Evet.

Kurulumda dump oluşmaz ki bu mavi ekran değil zaten.

23H2 ISO indir ve Rufus ile yaz. Sorun devam ederse BIOS sürümünü belirt.
Evet dediğinizi harfiyen yaptım ve kurulum penceresi açıldı. O zaman sorun USB belleğe yazdırılan ISO dosyasından mı kaynaklıymış?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.