Astronotarda
Üstün
Volume olsa "bireysel kullanım içindir" yazmazlar, education ve enterprise için yazmıyorlar.Bu adamlar retail keylere retail olduğunu yazıyor, yazmadıklarına göre çok yüksek ihtimalle volume.
Volume olsa "bireysel kullanım içindir" yazmazlar, education ve enterprise için yazmıyorlar.Bu adamlar retail keylere retail olduğunu yazıyor, yazmadıklarına göre çok yüksek ihtimalle volume.
Zaten format atılırken tüm diskleri sıfırlıyorsunuz ve tüm Windows kalkıyor, hâliyle lisans da kalkıyor. Ayrıca alakası yok.Eki Görüntüle 71847
Böyle bir şey yazmış da alakası yoktur herhâlde.
Evet. Önceden yazmıyordu galiba. Bu Volume keymiş. Volume_MAK key de demek ki hesaba ekleniyormuş.Linkteki 10 Pro, zaten adamlara belirtmiyorlar diye şikayet etmişlerdi, bu yüzden yeni olanların açıklamasına dahil etmişler "format sonrası gitmez" diye.
Öyleymiş.Bu adamlar retail keylere retail olduğunu yazıyor, yazmadıklarına göre çok yüksek ihtimalle volume.
Güzel dostum adamların sitesinde satılan en ucuz key bu, 3 çeşit key türü var zaten.
Sağlamlisans’tan aldım. Aynı bilgisayar olduğu sürece kabul etmemezlik yapmadı.Selam sağlamlisans ve Jetlisans'ın önerildiğini gördüm ama Sağlamlisans'a satılanların çoğu format sonrası devre dışı kalıyormuş. Onun haricinde bu siteler dışında daha ucuza satan yerler var mı? Cimri'de bir sürü yer gördüm ama güvenilir mi bilmiyorum.
Eğer Windows 10 keyleri, 11'de de çalışıyorsa o da olur, teşekkürler.
Ben farklı PC'ye de aktardım, 11 Pro anahtarımı Grundig olandan Lenovo'ya aktarmıştım.Sağlamlisans’tan aldım. Aynı bilgisayar olduğu sürece kabul etmemezlik yapmadı.
Evet, yanlış biliyormuşum ama ben alırken retail sanarak almıştım ondan öyle yanlış bir bilgi edindim.Yanlış bilgi, Retail key format sonrası gidebilir ancak key yeniden kullanılabileceği için yeniden girilir ve etkinleştirme yapılır,. Asıl OEM key alınmaması lazım, Windows bilgilerinizi anakarta kaydediyor, anakart değiştirince yeni key girmen gerekiyor. Ayrıca Retail'i birden çok bilgisayarda da kullanabilirsin.
Windows 11 Pro Lisans Anahtarı Satın Al - Hepsilisans.com bu site üzerinden ucuz bir şekilde alabilirsin 2 hafta önce aldım sorunsuz kullanıyorum.