1722887938755.webp

Böyle bir şey yazmış da alakası yoktur herhâlde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linkteki 10 Pro, zaten adamlara belirtmiyorlar diye şikayet etmişlerdi, bu yüzden yeni olanların açıklamasına dahil etmişler "format sonrası gitmez" diye.
Evet. Önceden yazmıyordu galiba. Bu Volume keymiş. Volume_MAK key de demek ki hesaba ekleniyormuş.
Bu adamlar retail keylere retail olduğunu yazıyor, yazmadıklarına göre çok yüksek ihtimalle volume.
Öyleymiş.
1722887957721.webp

Volume olsa "bireysel kullanım içindir" yazmazlar
Güzel dostum adamların sitesinde satılan en ucuz key bu, 3 çeşit key türü var zaten.
Sitede OEM ve Retail fiyatları belli, bu ne olabilir sence?

Ayrıca tabii ki bireysel kullanım yazacaklar MAK keylerin kullanım kotası vardır, alıp sağa sola paylaşman satıcının istemediği bir durum.

Selam sağlamlisans ve Jetlisans'ın önerildiğini gördüm ama Sağlamlisans'a satılanların çoğu format sonrası devre dışı kalıyormuş. Onun haricinde bu siteler dışında daha ucuza satan yerler var mı? Cimri'de bir sürü yer gördüm ama güvenilir mi bilmiyorum.

Eğer Windows 10 keyleri, 11'de de çalışıyorsa o da olur, teşekkürler.
Sağlamlisans’tan aldım. Aynı bilgisayar olduğu sürece kabul etmemezlik yapmadı.

Yok bu Retail, format sonrası gider.

Yanlış bilgi, Retail key format sonrası gidebilir ancak key yeniden kullanılabileceği için yeniden girilir ve etkinleştirme yapılır,. Asıl OEM key alınmaması lazım, Windows bilgilerinizi anakarta kaydediyor, anakart değiştirince yeni key girmen gerekiyor. Ayrıca Retail'i birden çok bilgisayarda da kullanabilirsin.

Windows 11 Pro Lisans Anahtarı Satın Al - Hepsilisans.com bu site üzerinden ucuz bir şekilde alabilirsin 2 hafta önce aldım sorunsuz kullanıyorum.

Yanlış bilgi, Retail key format sonrası gidebilir ancak key yeniden kullanılabileceği için yeniden girilir ve etkinleştirme yapılır,. Asıl OEM key alınmaması lazım, Windows bilgilerinizi anakarta kaydediyor, anakart değiştirince yeni key girmen gerekiyor. Ayrıca Retail'i birden çok bilgisayarda da kullanabilirsin.

Windows 11 Pro Lisans Anahtarı Satın Al - Hepsilisans.com bu site üzerinden ucuz bir şekilde alabilirsin 2 hafta önce aldım sorunsuz kullanıyorum.
Evet, yanlış biliyormuşum ama ben alırken retail sanarak almıştım ondan öyle yanlış bir bilgi edindim.