Sağlam Lisans'tan alınanların format sonrası devre dışı kaldığı bir yalan. Ben aldığım Windows 11 Pro lisansı 2.bilgisayarımda Home olanı da ana bilgisayarımda kullanıyorum. Ana bilgisayarımı bugün formatladım ve formatta key bile sormadı zaten, OEM olarak hala aldığım key ile aktifleşiyor.

Sağlamlisans'tan OEM key alın. Retail alırsanız format sonrası gider.
Bu da yanlış bir bilgi. Format da atılsa Retail anahtarlar gitmez, Microsoft hesabına kayıt olurlar.

Aşırı da pahalı satmıyorlar en son 300 TL civarıydı, asıl lisanslar 2000 TL civarı iken bu fiyatlar normal.

Güncelleme: 300 TL bile değilmiş Pro Retail 129 TL, Home 179 TL. OEM olanlar da 250 TL civarında.

Bu da yanlış bir bilgi. Format da atılsa Retail anahtarlar gitmez, Microsoft hesabına kayıt olurlar.
Kullanılan sistemde herhangi bir microsoft hesabı açık değilse ne olur, gitmez mi? Gider.

OEM olarak hala aldığım key ile aktifleşiyor.
OEM'in amacı o zaten. Ama alperen'in paylaştığı OEM'değildi. Onun hakkında mesajımı yazdım.

Sağlam Lisans'tan alınanların format sonrası devre dışı kaldığı bir yalan. Ben aldığım Windows 11 Pro lisansı 2.bilgisayarımda Home olanı da ana bilgisayarımda kullanıyorum. Ana bilgisayarımı bugün formatladım ve formatta key bile sormadı zaten, OEM olarak hala aldığım key ile aktifleşiyor.

Aşırı da pahalı satmıyorlar en son 300 TL civarıydı, asıl lisanslar 2000 TL civarı iken bu fiyatlar normal.
Hocam arkadaşın attığı gibi 70 liraya satanlarda var, onu alırım gibi.

Kullanılan sistemde herhangi bir microsoft hesabı açık değilse ne olur, gitmez mi? Gider.
Anahtarı tekrar girersiniz. Retail lisanslar herhangi bir bilgisayarda aktif olmadığı sürece tekrar girilebilirler. Ayrıca mantığınıza göre Microsoft'tan alınan lisansların da bir anda gitmesi gerekir.

Ki zaten Retail anahtarların Microsoft hesabına kaydedilmesi gerektiği açıklamalarda da yazar.

Hocam arkadaşın attığı gibi 70 liraya satanlarda var, onu alırım gibi.
Aşırı ucuza satanlara da güvenmemek lazım, ama Jetlisans daha ucuza satıyordu oradan da alan arkadaşlarım var bir oraya da göz atın.

@Lee Yubin
1722887175872.webp

Link: Windows 11 Home Lisans Key Satın Al | SaglamLisans

Dosya Ekleri

• 1722887185584.webp
    1722887185584.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 57
Ki zaten Retail anahtarların Microsoft hesabına kaydedilmesi gerektiği açıklamalarda da yazar.
Bunu sağalamlisans belirtmiyor, ondan dolayı hiç güvenemedim. Sırf bi daha key parası vermeyeyim diye flashtan format atmak yerine Windows sıfırlama yapmıştım. İçinde hiçbir program olmamasına rağmen 4 saat sürdü xd.
1722887247843.webp

Anahtarı tekrar girersiniz. Retail lisanslar herhangi bir bilgisayarda aktif olmadığı sürece tekrar girilebilirler. Ayrıca mantığınıza göre Microsoft'tan alınan lisansların da bir anda gitmesi gerekir.

Aşırı ucuza satanlara da güvenmemek lazım, ama Jetlisans daha ucuza satıyordu oradan da alan arkadaşlarım var bir oraya da göz atın.

@Lee Yubin Eki Görüntüle 71830
Link: Windows 11 Home Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
860 küsür yorumu var puanı 4.9 ne dersiniz?

Bunu sağalamlisans belirtmiyor, ondan dolayı hiç güvenemedim. Sırf bi daha key parası vermeyeyim diye flashtan format atmak yerine Windows sıfırlama yapmıştım. İçinde hiçbir program olmamasına rağmen 4 saat sürdü xd.
Eki Görüntüle 71832
Belirtmiyor mu??? Adamlar format sonrası gitmez diye özellikle yazmışlar.

1722887305346.webp

İyi gibi ama bilindik ve güvenilir siteler varken ben trendyol satıcılarına pek güvenemiyorum.

Belirtmiyor mu??? Adamlar format sonrası gitmez diye özellikle yazmışlar.

Eki Görüntüle 71836
Ben şu linktekinden bahsediyorum ya. Sizin attıklarınızda yazıyor evet. Bu linkteki retail mi? Volume mü?

Ben şu linktekinden bahsediyorum ya. Sizin attıklarınızda yazıyor evet. Bu linkteki retail mi? Volume mü?
Linkteki 10 Pro, zaten adamlara belirtmiyorlar diye şikayet etmişlerdi, bu yüzden yeni olanların açıklamasına dahil etmişler "format sonrası gitmez" diye.

Geçen ay bu satıcıdan 2 retail aldım tanesi 40 liradan, ikisi de retail geldi öneririm.
Satış sonrası problem yaşarsan yardımcı da oluyorlar.

Bu adamlar retail keylere retail olduğunu yazıyor, yazmadıklarına göre çok yüksek ihtimalle volume.