Yanlış bilgi, Retail key format sonrası gidebilir ancak key yeniden kullanılabileceği için yeniden girilir ve etkinleştirme yapılır,. Asıl OEM key alınmaması lazım, Windows bilgilerinizi anakarta kaydediyor, anakart değiştirince yeni key girmen gerekiyor. Ayrıca Retail'i birden çok bilgisayarda da kullanabilirsin.

Windows 11 Pro Lisans Anahtarı Satın Al - Hepsilisans.com bu site üzerinden ucuz bir şekilde alabilirsin 2 hafta önce aldım sorunsuz kullanıyorum.

Biraz daha erken yazsaydınız keşke hocam, 23 TL cepte kalırdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi Retail key format sonrası gidebilir ancak key yeniden kullanılabileceği için yeniden girilir ve etkinleştirme yapılır asıl OEM key alınmaması lazım Windows bilgilerinizi anakarta kaydediyor anakart değiştirince yeni key girmen gerekiyor ayrıca Retail'i birden çok bilgisayarda da kullanabilirsin.
Windows 11 Pro Lisans Anahtarı Satın Al - Hepsilisans.com bu site üzerinden ucuz bir şekilde alabilirsin 2 hafta önce aldım sorunsuz kullanıyorum.
OEM alınmasının amacı anakarta kaydedilmesi zaten, sürekli anakart değiştiren birisiysen bilemem ama sürekli değiştirmeyen insanlar OEM alıyor.