Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Xbox servislerini mi sildiniz?
Muhtemelen LTSC kullanıyorsunuz veya Xbox servislerini sildiniz. Xbox servisleri olmadığı için bu hatayı veriyor.
Düzeltmek istiyorsanız Microsoft Store'dan Xbox uygulamasını indirin. Ayarlar kısmından inmemiş servisleri indirerek çözebilirsiniz.
Düzeltmek istiyorsanız Microsoft Store'dan Xbox uygulamasını indirin. Ayarlar kısmından inmemiş servisleri indirerek çözebilirsiniz.
SpeedBeast34
Üstün
Arkadaşlar oyun açıcakken böyle hata çıktı ama çıkmasına rağmen oyun açılabiliyor fakat çok sinir bozucu olmaya başladı.
Eki Görüntüle 198530
PowerShell'i yönetici olarak açıp şu komutu çalıştır.
Get-appxpackage microsoft. Xboxgamingoverlay | remove-appxpackage; start ms-windows-store://pdp/?productid=9N0DX20HK701
Store açılınca Xbox Game Bar'ı yükle, sonra bilgisayarı yeniden başlat. Bu işlemi yapınca hata tamamen kaybolur.
ramco_man8
Çalışkan
Arkadaşlar oyun açıcakken böyle hata çıktı ama çıkmasına rağmen oyun açılabiliyor fakat çok sinir bozucu olmaya başladı.
Eki Görüntüle 198530
Bunu kapatmayı dener misiniz?
SiberSasi
Becerikli
Silip tekrar yükledim ama yüklememe rağmen olmadı.
LTSC kullanmıyorum. Home Edition kullanıyorum. Xbox servislerini tekrar kurdum Microsoft Store'dan fakat olmadı.Muhtemelen LTSC kullanıyorsunuz veya Xbox servislerini sildiniz. Xbox servisleri olmadığı için bu hatayı veriyor.
Denedim olmadı.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-