SiberSasi

Becerikli
Arkadaşlar oyun açıcakken böyle hata çıktı ama çıkmasına rağmen oyun açılabiliyor fakat çok sinir bozucu olmaya başladı.

resim_2025-11-03_160518355.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen LTSC kullanıyorsunuz veya Xbox servislerini sildiniz. Xbox servisleri olmadığı için bu hatayı veriyor.

Düzeltmek istiyorsanız Microsoft Store'dan Xbox uygulamasını indirin. Ayarlar kısmından inmemiş servisleri indirerek çözebilirsiniz.

Arkadaşlar oyun açıcakken böyle hata çıktı ama çıkmasına rağmen oyun açılabiliyor fakat çok sinir bozucu olmaya başladı.

Eki Görüntüle 198530

PowerShell'i yönetici olarak açıp şu komutu çalıştır.
Get-appxpackage microsoft. Xboxgamingoverlay | remove-appxpackage; start ms-windows-store://pdp/?productid=9N0DX20HK701
Store açılınca Xbox Game Bar'ı yükle, sonra bilgisayarı yeniden başlat. Bu işlemi yapınca hata tamamen kaybolur.

Silip tekrar yükledim ama yüklememe rağmen olmadı.

Muhtemelen LTSC kullanıyorsunuz veya Xbox servislerini sildiniz. Xbox servisleri olmadığı için bu hatayı veriyor.

Düzeltmek istiyorsanız Microsoft Store'dan Xbox uygulamasını indirin. Ayarlar kısmından inmemiş servisleri indirerek çözebilirsiniz.
LTSC kullanmıyorum. Home Edition kullanıyorum. Xbox servislerini tekrar kurdum Microsoft Store'dan fakat olmadı.

Denedim olmadı.