0xraptoRwave
Üstün
Selamlar. Windows 11 kullanıyorum ve sistemdeki önyüklü olarak gelen bloatware uygulamalarını kaldırmak istiyorum. Tüm uygulamalar değil, belli bir bölümünü kaldıracağım. Ne yapabilirim?
powershell yönetici olarak çalıştırıp bu komutu yapıştırSelamlar. Windows 11 kullanıyorum ve sistemdeki önyüklü olarak gelen bloatware uygulamalarını kaldırmak istiyorum. Tüm uygulamalar değil, belli bir bölümünü kaldıracağım. Ne yapabilirim?
Normalde Ghost Spectre superlite modlu Windows ISO'yla temiz format öneririm. Direk en kolay iş.
Onun dışında.
Ücretsiz christutis tool.
ChrisTitusTech'de böyle bir seçeneğim yok maalesef.Tüm uygulamalar değil, belli bir bölümünü kaldıracağım.
Evet doğru ama AtlasOS Windows Update i duraklatmadigi için sonra tekrar geri geliyor hepsi ReviOS ve Ghost Spectre Superlite Windows Update i engelliyor.Ben Windows 10 Home kurup debloat edip üstüne atlas OS kuruyorum. Süper oluyor.
Microsoft dağıtımları harici sürümleri kullanmıyorum, yine de önerin için teşekkürler.Ağabey bence en iyisi Ghost Spectre Superlite veya ReviOS kullan.
@0xraptoRwave