EkmekArasiSSD
Uzman
Ondan çok Windows 11'i bunca zaman zorla dayattıktan sonra bir anda Windows 10 desteğini 1 yıl uzatmalarına sinir oldum. Ortalığı ateşe verdikten sonra haydi 1 yıl daha Windows 10 desteği dediklerinde gerçekten de Windows 11'i sevmemeye başladım. Zamanında kullandığımda da sistemimde boşta kaldıktan sonra duran fanlar Windows 11'de asla durmaz olmuştu. Zaten kendi hizmetlerini zorla dayatmalarını saymıyorum bile. Şu an için Windows 10'dayım ve desteği bitene hatta uygulama destekleri tamamen bitene kadar Windows 10'da kalacağım. Sonrasında sanal makinemde günlük işlerim için kullandığım Arch Linux var. Normalde evet Windows 10'da da görebilirim ancak kullanabiliyor muyum yoksa kullanamıyor muyum, işte bana engel çıkartıyor mu, dendiği gibi hataları var mı aşırı diye merak edip kendimi kullanmaya zorladım ama zorlandığım bir yanı yok. Hatta uygulama kurma ve kaldırma olayını epey bir sevdim. Kurulum dosyalarıyla uğraşmıyorum bile. O yüzden kafamda belirledim 10'dan sonra Arch göçeceğim.