Kullandığım laptop markasını başlıkta belirttim. Acer kesin Windows 11 kullan diyor. Windows 10 yüklesem driver sorunu yaşar mıyım ve Acer Nitro Sense uygulamasında problem çıkar mı? Laptop düzgün çalışır mı? Acer kullanıcıları ve tecrübe sahiplerinin yorumlarını bekliyorum. Gördüğünüz gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?TPM bir problem olmaz 10'dan 11e Home veya Pro isen geçebilirsin LTSC ise format.
Education isem geçebilir miyim ya da Enterprise?
Son düzenleyen: Moderatör:
Onu bilmiyorum.
Xbox 360E
Üstün
@WrOwLed Windows 10 TPM için zorunlu değil. Windows 10'da, zorla sizi Windows 11'e geçirmez. Arada sorar geçer sadece.
Bilgisayarınız kötü değilse, arındırılmış veya kısıtlanmış sürümleri kurmanın pek anlamı yok. Windows 10 Home kurun yeter.
Şu an Windows 10'nun da kurmanın da pek mantığı yok, birkaç hafta sonra desteği kesilecek. Bence Windows 11 25H2 deneyin.
Bilgisayarınız kötü değilse, arındırılmış veya kısıtlanmış sürümleri kurmanın pek anlamı yok. Windows 10 Home kurun yeter.
Şu an Windows 10'nun da kurmanın da pek mantığı yok, birkaç hafta sonra desteği kesilecek. Bence Windows 11 25H2 deneyin.
@WrOwLed Windows 10 TPM için zorunlu değil. Windows 10'da, zorla sizi Windows 11'e geçirmez. Arada sorar geçer sadece.
Şu an 25H2 yüklü.