Kullandığım laptop markasını başlıkta belirttim. Acer kesin Windows 11 kullan diyor. Windows 10 yüklesem driver sorunu yaşar mıyım ve Acer Nitro Sense uygulamasında problem çıkar mı? Laptop düzgün çalışır mı? Acer kullanıcıları ve tecrübe sahiplerinin yorumlarını bekliyorum. Gördüğünüz gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?@WrOwLed, bence deneme. Windows 11 ile ben de sıkıntılar yaşadım. Hem de masaüstü sistemlerle. Sonunda onlara da alışılıyor.
Yener abi LTSC sürümü Microsoft'tan indirip Türkçe yapabilir miyiz?
@Xbox 360E, bu tip cihazlarda daha önce çok denendi ama bazıları sıkıntı yapıyor.
@Xbox 360E, bu tip cihazlarda daha önce çok denendi ama bazıları sıkıntı yapıyor.
IoT'u Microsoft'tan indirip Türkçe yapabilir miyim?
Xbox 360E
Üstün
Sıkıntı çıkaran sürücüler, manuel yöntemle çözülebiliyor. Tabii, güvenlik veya TPM gibi sürücüleri kuramaz daha doğrusu Windows 11'e özel sürücüleri kuramayabilir. Temel sürücüleri sıkıntısız kurabilmesi lazım.@Xbox 360E, bu tip cihazlarda daha önce çok denendi ama bazıları sıkıntı yapıyor.
Hiçbir şey olmaz kur oyna ama kurman gerekenler ses mikrofon AMD driver SD Card dtsx Wi-Fi Bluetooth kendin kurman gerek.
TPM Çalışmazsa bir problem olur mu ? Birde windows 10 11e geçme uptadesi gelir mi ?Windows 11 sürücüleri, Windows 10'da çalışıyor. Deneyebilirsiniz. Ama TPM, güvenlik sürücüleri gibi Windows 10'da çalışmayabilir.
@Xbox 360E, çözenleri de duydum, çözüm olmayanları da. İsterseniz arkadaşa yardımcı olabilirsiniz.
TPM çalışmazsa bir problem olur mu? Bir de Windows 10 11e geçme Update'si gelir mi?
TPM bir problem olmaz 10'dan 11e Home veya Pro isen geçebilirsin LTSC ise format.