Kaito Başarılı Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Beğeniler 18 29 Ekim 2024 #1 Tek yaptığım Vanguard için BIOS'tan Secure Boot'u enable yapmaktı. Save and exit dedim ve bilgisayar açıldıktan sonra böyle demeye başladı. Pın'imi ayarla dediğimde tekrar aynı yere atıyor. Lenovo LOQ kullanıyorum, model 15RIH8.
Tek yaptığım Vanguard için BIOS'tan Secure Boot'u enable yapmaktı. Save and exit dedim ve bilgisayar açıldıktan sonra böyle demeye başladı. Pın'imi ayarla dediğimde tekrar aynı yere atıyor. Lenovo LOQ kullanıyorum, model 15RIH8.
L Lock Up Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 588 Çözümler 3 Beğeniler 114 29 Ekim 2024 #2 Secure Boot’u yeniden devre dışı bırakmayı deneyin. Bunu yaparken, ayrıca CSM veya Legacy Boot ayarlarının açık olduğundan emin olun. Artı 0 Eksi
Secure Boot’u yeniden devre dışı bırakmayı deneyin. Bunu yaparken, ayrıca CSM veya Legacy Boot ayarlarının açık olduğundan emin olun.
KS KS Kaito Başarılı Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Beğeniler 18 29 Ekim 2024 #3 Lock Up dedi: Secure Boot'u yeniden devre dışı bırakmayı deneyin. Bunu yaparken, ayrıca CSM veya Legacy boot ayarlarının açık olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Devre dışı bırakmama rağmen aynı. Alttaki videodaki şekilde etkinleştirmiştim Secure Boot'u. Artı 0 Eksi
Lock Up dedi: Secure Boot'u yeniden devre dışı bırakmayı deneyin. Bunu yaparken, ayrıca CSM veya Legacy boot ayarlarının açık olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Devre dışı bırakmama rağmen aynı. Alttaki videodaki şekilde etkinleştirmiştim Secure Boot'u.
cartel Yetkin Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 922 Çözümler 2 Beğeniler 834 29 Ekim 2024 #4 Tekrardan ayni sifrenizi girebiliyorsunuz sorun olmuyor. Artı 0 Eksi
KS KS Kaito Başarılı Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Beğeniler 18 29 Ekim 2024 #5 Aşağıdaki videoyu izleyerek çözdüm arkadaşlar. Artı 0 Eksi Çözüm