Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kadir Tınaz

Başarılı
Yer
Bolu
Arkadaşlar Windows 11 Pro 24H2 kullanıyorum ve bazı programlarda harflerin yerinde soru işareri var. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilr misiniz?

Ekran Görüntüsü (13).webp

Ekran Görüntüsü (14).webp

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam bu program yapımcılarının vurdumduymazlığı. Yanlış hatırlamıyorsam yazılan yazılarının unıcode'unu utf-8 yapınca düzelen bir şeydi ancak bunu da sizin değil yapımcıların yapması gerekir.

Anladım ilgilendiğiniz için teşekkürler. :)

Sorunu çözdüm! :D
Sırası ile ayarlar zaman ve dil > dil ve bölge > yönetici dil ayarları >yönetimsel > unicode olmayan programların dili > sistem yerel ayarlarını değiştir > beta: Dünya çapında dil desteği için unicode utf - 8 kullan seçeneğininin tik işaretini kaldır
Hocam bu program yapımcılarının vurdumduymazlığı. Yanlış hatırlamıyorsam yazılan yazılarının unıcode'unu utf-8 yapınca düzelen bir şeydi ancak bunu da sizin değil yapımcıların yapması gerekir.

Anladım ilgilendiğiniz için teşekkürler. :)

Sorunu çözdüm! :D
Sırası ile ayarlar zaman ve dil > dil ve bölge > yönetici dil ayarları >yönetimsel > unicode olmayan programların dili > sistem yerel ayarlarını değiştir > beta: Dünya çapında dil desteği için unicode utf - 8 kullan seçeneğininin tik işaretini kaldır

Son düzenleme:
Çözüm