Çözüldü Windows 11 Pro etkinleştirirken "hata kodu 0XC004F213" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Muhammed04

Uzman
Arkadaşlar kolay gelsin anakart işlemci RAM değiştim sonra "cihazınızda herhangi bir ürün anahtarının bulunmadığını bildirdi hata kodu :0XC004F213:" diye böyle yazı çıktı. Sonra sorun gider tıklıyorum açılmıyor tepki vermiyor aynı şekilde "ürün anahtar değiştir: Değiştir" yazısına tıklıyorum açılmıyor, tepki vermiyor. Etkinleştiremedim bir türlü ya şimdiden teşekkürler neden böyle oldu.

Çözüm
Ürün anahtarı değiştir kısmının açılmaması çok tuhaf.
Şunu dener misin: Windows +R tuşlarına bas. Çalıştır menüsüne "slui 3" yaz. Menünün gelmesi lazım.
CMD'ye "slmgr -dli" yaz ve çıkan yerde RETAIL veya OEM_DM yazıyor mu diye kontrol et. Eğer VOLUME_KMS veya VOLUME_MAK yazmıyorsa anahtarın güvenilirdir.

CMD'ye "slmgr -dli" yaz ve çıkan yerde Retail veya oem_dm yazıyor mu diye kontrol et. Eğer volume_kms veya volume_mak yazmıyorsa anahtarın güvenilirdir.

Deneyeceğim sonra hocam bilgisayar değilim.

CMD'ye "slmgr -dli" yaz ve çıkan yerde Retail veya oem_dm yazıyor mu diye kontrol et. Eğer volume_kms veya volume_mak yazmıyorsa anahtarın güvenilirdir.

Kardeşim CMD yazdım Retail channel yazıyor aşagıda lisanslı yazıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…