Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Muhammed04

Uzman
Arkadaşlar kolay gelsin anakart işlemci RAM değiştim sonra "cihazınızda herhangi bir ürün anahtarının bulunmadığını bildirdi hata kodu :0XC004F213:" diye böyle yazı çıktı. Sonra sorun gider tıklıyorum açılmıyor tepki vermiyor aynı şekilde "ürün anahtar değiştir: Değiştir" yazısına tıklıyorum açılmıyor, tepki vermiyor. Etkinleştiremedim bir türlü ya şimdiden teşekkürler neden böyle oldu.

Çözüm
Hocam bilgisayar yeniden başlatıp antivirüs kapatıp deneyeceğim.

Hayırlı akşamlar ben denedim komutları bilgisayar açıp kapattım ürün anahtar değiştir dedim olmadı açılmadı tepki yok gine ya ne yapacağım bilmiyorum olmadı gine.

Format mı? Atayım? Olmadı.

Hocam bakabilir misiniz en son yorumlara teşekkürler.
Ürün anahtarı değiştir kısmının açılmaması çok tuhaf.
Şunu dener misin: Windows +R tuşlarına bas. Çalıştır menüsüne "slui 3" yaz. Menünün gelmesi lazım.
Hocam dediginiz DISM komutlar denedim lakin olmadı internetde baktım bu CMD ekrandaki komutlar denedim DISM online diye ama DISM exe girmedim sorun olur mu DISM exe yazarak gireyim mi? Komutlar tamam mı? Doğru mu? Yanlışlık var mı? Teşekkürler.

Komutlar çalışmış hocam ayrıca bozuk dosyalarda onarım yapmış CMD. Lisansı şimdi girmeyi deneyiniz.

Yıkarıda verilen onarma kodlarını deneyin. Onun dışında lisansınızı hiç Microsoft hesabıyla eşleştirme yaptınız mı? Eğer yaptıysanız Microsoft hesabınızı bilgisayarınıza girmeyi deneyin.

Onarma kodları denedim Microsoft hesabıyla eşleştirme yapmadım yapsaydım bence ya ama parola istiyor diye yapmak istemiyorum parola kaldırılmıyordu.

Onarma kodları denedim Microsoft hesabıyla eşleştirme yapmadım yapsaydım bence ya ama parola istiyor diye yapmak istemiyorum parola kaldırılmıyordu.

Öncelikle tekrardan lisans kodunuzu girmeyi denediniz mi hocam? Çünkü attığınız resimlere baktığımda bazı şeyler onarılmış.

Öncelikle tekrardan lisans kodunuzu girmeyi denediniz mi hocam? Çünkü attığınız resimlere baktığımda bazı şeyler onarılmış.

Hayırlı akşamlar ben denedim komutları bilgisayar açıp kapattım ürün anahtar değiştir dedim olmadı açılmadı tepki yok gine ya ne yapacağım bilmiyorum olmadı gine.

Anahtarın OEM anahtar ise bunun olması çok normal, donanım değişikliklerinden sonra bu anahtarlar çalışmazlar. Retail ise bunun olmaması lazım, SFC /scannow ve DISM onarım komutları ile işletim sistemini onarmayı dene. (DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth, DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth)

Son düzenleme:

Hocam yanlışlıkla size OEM key vermiş olabilirler mi acaba? Benim tavsiyem sanal makineye Windows 11 kurup anahtarı test edin çalışıyor mu bakalım.

Hocam yanlışlıkla size OEM key vermiş olabilirler mi acaba? Benim tavsiyem sanal makineye Windows 11 kurup anahtarı test edin çalışıyor mu bakalım.

Hocam sanal makine hangisi kurayım bilmiyorum tam olarak ona da Windows 11 nasıl kuracağım bir de slmgr diye bir komut CMD denedim diyoki hata ürün anahtarı bulunamadı Windows script bunu da not olarak söyleyeyim size başka bilgi var mı sistemde OEM key olup olmadığı ve hocam OEM key olursa sistemde kaldıramaz mıyım Win hiç etkinleştiremez miyim format atsam bile teşekkürler.

Şunu dener misin: Windows +R tuşlarına bas. Çalıştır menüsüne "slui 3" yaz. Menünün gelmesi lazım.

Çözüm
Şunu dener misin: Windows +r tuşlarına bas. Çalıştır menüsüne "slui 3" yaz. Menünün gelmesi lazım.

Slui 3 yazdım etkinleştirme çıktı sistem etkinleştirme ekran geldi ürün anahtar gir değil bu attığım fotoğraf ürün anahtar değiştir diye o ekran geldi.

Çok şükür oldu ya bayağı uğraştırdı oldu etkinleştirdim sonunda CMD komutu ile her şey için teşekkürler...

Çözdüm tamamdır beni uğraştırdı.

Son düzenleme:
Slui 3 yazdım etkinleştirme çıktı sistem etkinleştirme ekran geldi ürün anahtar gir değil bu attığım fotoğraf ürün anahtar değiştir diye o ekran geldi.

Çok şükür oldu ya bayağı uğraştırdı oldu etkinleştirdim sonunda CMD komutu ile her şey için teşekkürler...

Çözdüm tamamdır beni uğraştırdı.
Olmasına sevindim. Yüksek ihtimalle etkinleştirme servisine bir şey olmuştur.

Olmasına sevindim. Yüksek ihtimalle etkinleştirme servisine bir şey olmuştur.

Hocam doğru mu etkin yazıyor yeşil işaret ✅ böyle var sonra Windows kopyası dijital bir lisans ile etkinleştirildi yazı çıkıyor CMD de slmgr /xpr yazıp makine kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyor doğru mu etkinleştirme Win orijinal mi? Teşekkürler.