Vilgefortz
Başarılı
İsterseniz dedikleri gibi herkesin adını bir çark sitesine yazıp yapabilirsiniz.
İsterseniz dedikleri gibi herkesin adını bir çark sitesine yazıp yapabilirsiniz.
Bunu yapabileceğimi sanmıyorum. Yapabilecek biri varsa yapsın. Olmaz mı? Bende üstüme düşeni yaparım.İsterseniz dedikleri gibi herkesin adını bir çark sitesine yazıp yapabilirsiniz.
Çark veya başka bir yöntem olabilir. Yapması da zor değil. Objektif olması açısından moderatör biri yapması daha sağlıklı olur .İsterseniz dedikleri gibi herkesin adını bir çark sitesine yazıp yapabilirsiniz.
Bunu yapabileceğimi sanmıyorum. Yapabilecek biri varsa yapsın. Olmaz mı? Bende üstüme düşeni yaparım.
Çark veya başka bir yöntem olabilir. Yapması da zor değil. Objektif olması açısından moderatör biri yapması daha sağlıklı olur.
@Recep Baltaş, Tamam. Bunu nasıl yapabileceğimizi adım adım anlatırsanız yada siz yaparsanız. Neden olmasın@E r h a n Simpliers kullanarak ben yaparım.
Herhangi biri yapabilir. O kadar üst yetkiye gerek yok.
@Recep Baltaş, tamam. Bunu nasıl yapabileceğimizi adım adım anlatırsanız ya da siz yaparsanız. Neden olmasın.
Bu vazifeyi üstlenmeye ne dersiniz? Ben yapabileceğimi sanmıyorum. İsterdim fakat hiç anlamam bu işlerdenBir konu açın ve konuya katılanların nickleri ile bir hediye çarkı sitesinden random seçin daha iyi olur. 24 saat sürede aktif olanlar görür.