Sinister
Uzman
Ekranın sağ alt köşesindeki "Windows'u Etkinleştir" yazısından rahatsız oluyorum. Benim bulduğum key şu sitede, sizce alınır mı?
Ekranın sağ alt köşesindeki "Windows'u etkinleştir" yazısından rahatsız oluyorum. Benim bulduğum key şu sitede, sizce alınır mı?
Ekranın sağ alt köşesindeki "Windows'u etkinleştir" yazısından rahatsız oluyorum. Benim bulduğum key şu sitede, sizce alınır mı?
Sağlamlisansta satılan 10 Pro anahtarları iş görür ama onun yerine MASGRAVEL daha çok iş yapar hem ücretsiz lisanslıyor hem de istediğiniz şekilde (Tek seferlik- Anakarta gömülü- ya da süreli yapabiliyor) yapıyor.
![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
Bu olay Lisans satan firmaların laciverti aslında ha bunlar kasadan (ç)aldıkları Windows 7,8.1,10 anahtarını ya toplu şekillerini ucuza satıyorlar bunlar da kendi sunucularında tutup bir komutla otomatik girdirtiyorlar arasındaki fark bu. Biri kodu veriyor giriyorsun diğeri de seni kodla uğraştırmıyor otomatik sunucudan etkinleştiriyor.
Zip şeklinde indirim dedim de trojan uyarısı aldım.Sağlamlisansta satılan 10 Pro anahtarları iş görür ama onun yerine MASGRAVEL daha çok iş yapar hem ücretsiz lisanslıyor hem de istediğiniz şekilde (Tek seferlik- Anakarta gömülü- ya da süreli yapabiliyor) yapıyor.
![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
O fiyata göremedim hocam ya. Yoksa 50-60 verelim sorun değil.Güvenilir yerden al fiyatı farketmez. Ben 30 TL'ye aldım çalışıyor sıkıntı yok. Hepsi aynı amaca hizmet ediyor.
irm https://get.activated.win | iexZip şeklinde indirim dedim de trojan uyarısı aldım.
Edit: Veya ben nasıl yapacağımı bilmiyorum.