Ekranın sağ alt köşesindeki "Windows'u etkinleştir" yazısından rahatsız oluyorum. Benim bulduğum key şu sitede, sizce alınır mı?

Benim sana önerim bu site https://www.saglamlisans.com/urun/w...4DVulywx0sIvTeWdPfGZWNrEiN1GUpgkaAnS7EALw_wcB

Ekranın sağ alt köşesindeki "Windows'u etkinleştir" yazısından rahatsız oluyorum. Benim bulduğum key şu sitede, sizce alınır mı?

Ben Windows 11 kullanıyorum bu siteden aldım güvenilir.

Sağlamlisansta satılan 10 Pro anahtarları iş görür ama onun yerine MASGRAVEL daha çok iş yapar hem ücretsiz lisanslıyor hem de istediğiniz şekilde (Tek seferlik- Anakarta gömülü- ya da süreli yapabiliyor) yapıyor.

Sağlamlisansta satılan 10 Pro anahtarları iş görür ama onun yerine MASGRAVEL daha çok iş yapar hem ücretsiz lisanslıyor hem de istediğiniz şekilde (Tek seferlik- Anakarta gömülü- ya da süreli yapabiliyor) yapıyor.

Bu olay nasıl oluyor?

Bu olay Lisans satan firmaların laciverti aslında ha bunlar kasadan (ç)aldıkları Windows 7,8.1,10 anahtarını ya toplu şekillerini ucuza satıyorlar bunlar da kendi sunucularında tutup bir komutla otomatik girdirtiyorlar arasındaki fark bu. Biri kodu veriyor giriyorsun diğeri de seni kodla uğraştırmıyor otomatik sunucudan etkinleştiriyor.

Güvenilir yerden al fiyatı farketmez. Ben 30 TL'ye aldım çalışıyor sıkıntı yok. Hepsi aynı amaca hizmet ediyor.

Zip şeklinde indirim dedim de trojan uyarısı aldım.
Edit: Veya ben nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Güvenilir yerden al fiyatı farketmez. Ben 30 TL'ye aldım çalışıyor sıkıntı yok. Hepsi aynı amaca hizmet ediyor.
O fiyata göremedim hocam ya. Yoksa 50-60 verelim sorun değil.