EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Bugün her zamanki gibi laptopumu açtım. Ancak bir sorun vardı. Ekran tam olarak böyleydi:

Screenshot_20251016_111809_Gallery.webp

Sorun panelde mi yoksa Windows'ta mı diye kontrol etmek için BIOS girdim ancak BIOS her şey normaldi. Sorun büyük ihtimalle Windows'ta. Erişilebilirlik kısmında renk zıtlığı kısmı normal. Aygıt Yöneticisi'nden ekran sürücüsüne sürücüye geri dön denemeyi deneyecektim ancak o seçenek kapalı. Sorunu format dışında nasıl çözebilirim?

Güvenli modda başlatınca her şey normal.
O zaman driver sorunu. Acaba laptopu kapamadan önce Nvidia App'ten güncelleme yaptınız da tekrar açınca onu mu uyguladı?

Güvenli modda Aygıt yöneticisinden ekran kartının driverını silip buradan manuel şekilde yenisini kurabilir misiniz?

O zaman driver sorunu. Acaba laptopu kapamadan önce Nvidia App'ten güncelleme yaptınız da tekrar açınca onu mu uyguladı?

Güvenli modda Aygıt yöneticisinden ekran kartının driverını silip buradan manuel şekilde yenisini kurabilir misiniz?
Nvidia app yüklü değil. Zaten kaldığım yurdun interneti çok yavaş kendi kendine güncelleme yapabileceğinden şüpheliyim. Laptoplar da ddu çalışmıyor mu?

DDU ile sürücüleri silin, ekran kartınızın stabil sürümlerinden birine geçiş yapın. Genellikle 6-12 ay önceki çoğu sürümü stabildir.

Artı -1 Eksi
DDU da olur. Driver dosyasını indirin laptopa. Sonra kurulu olanı silin. Daha garanti olur.
DDU ile driver sildim ancak bilgisayar tekrar açıldığında sorun devam ediyordu. Driverları geri yükledim ama sorun çözülmesi hala aynı. Sorun AMD nin kendi ekran kartında olabilir mi?