EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Bugün her zamanki gibi laptopumu açtım. Ancak bir sorun vardı. Ekran tam olarak böyleydi:

Screenshot_20251016_111809_Gallery.webp

Sorun panelde mi yoksa Windows'ta mı diye kontrol etmek için BIOS girdim ancak BIOS her şey normaldi. Sorun büyük ihtimalle Windows'ta. Erişilebilirlik kısmında renk zıtlığı kısmı normal. Aygıt Yöneticisi'nden ekran sürücüsüne sürücüye geri dön denemeyi deneyecektim ancak o seçenek kapalı. Sorunu format dışında nasıl çözebilirim?

İşlemcinin ekran kartının sürücülerini güncelleyip dener misin?
Ekrandaki hiçbir şeyi göremiyorum. Nasıl driver yüklerim bilmiyorum. @Recep Baltaş hocam sizin bir fikriniz var mı? Ddu ile driver silip yükledim. Sonra sadece driver sildim ancak driver silinmişken bile sorun devam etti. Güvenli modda başlatınca sorun yok. USB belleğe linux mint kurdum onu denedim sorun yoktu.

Ekrandaki hiçbir şeyi göremiyorum. Nasıl driver yüklerim bilmiyorum. @Recep Baltaş hocam sizin bir fikriniz var mı? Ddu ile driver silip yükledim. Sonra sadece driver sildim ancak driver silinmişken bile sorun devam etti. Güvenli modda başlatınca sorun yok. USB belleğe linux mint kurdum onu denedim sorun yoktu.
İşlemcinizin entegre ekran kartındaki sürücüleri güncelleyin diyorum hocam.