Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÇözüldüWindows 11 restart sonrası ekran rengi soluk oluyor
Uygulamaların rengini otomatik olarak yönet. Bu özelliği yeni açtım, işe yarar mı? Digital vibrance. Normalde 85 kullanıyorum. Bilgisayarı aç kapa yapınca otomatik 50'ye alıyor.
Son yayınlanan NVIDIA 565.90 sürümünden sonra ortaya çıktı bu sorun, sizinle alakalı bir problem değil. Reddit'te konu hakkında bir çok thread açılmış. Ben de aynı problemi yaşıyorum. Hot-fix bekleyeceksiniz ya da önceki sürüme dönerek çözebilirsiniz.
Sürücüler hakkında resmi kaynak olmasa bile r/nvidia Reddit modlarının paylaştığı ve kesinlenen sorunları toplayan bir user var. Buradada kesinleşmiş sorunlar hakkında [4801216] kodu ile soruna değinilmiş.
Son yayınlanan NVIDIA 565.90 sürümünden sonra ortaya çıktı bu sorun, sizinle alakalı bir problem değil. Reddit'te konu hakkında bir çok thread açılmış. Ben de aynı problemi yaşıyorum. Hot-fix bekleyeceksiniz ya da önceki sürüme dönerek çözebilirsiniz.
Sürücüler hakkında resmi kaynak olmasa bile r/nvidia Reddit modlarının paylaştığı ve kesinlenen sorunları toplayan bir user var. Buradada kesinleşmiş sorunlar hakkında [4801216] kodu ile soruna değinilmiş.