Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2242

Üstün
Uygulamaların rengini otomatik olarak yönet. Bu özelliği yeni açtım, işe yarar mı? Digital vibrance. Normalde 85 kullanıyorum. Bilgisayarı aç kapa yapınca otomatik 50'ye alıyor.

1728724989588.webp

1728725040133.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Son yayınlanan NVIDIA 565.90 sürümünden sonra ortaya çıktı bu sorun, sizinle alakalı bir problem değil. Reddit'te konu hakkında bir çok thread açılmış. Ben de aynı problemi yaşıyorum. Hot-fix bekleyeceksiniz ya da önceki sürüme dönerek çözebilirsiniz.

Kaynak 1:

Kaynak2:

Sürücüler hakkında resmi kaynak olmasa bile r/nvidia Reddit modlarının paylaştığı ve kesinlenen sorunları toplayan bir user var. Buradada kesinleşmiş sorunlar hakkında [4801216] kodu ile soruna değinilmiş.

Kaynak 3:
NVIDIA Digital Vibrance Issue in Windows 11 24H2: Users Frustrated
Son yayınlanan NVIDIA 565.90 sürümünden sonra ortaya çıktı bu sorun, sizinle alakalı bir problem değil. Reddit'te konu hakkında bir çok thread açılmış. Ben de aynı problemi yaşıyorum. Hot-fix bekleyeceksiniz ya da önceki sürüme dönerek çözebilirsiniz.

Kaynak 1:

Kaynak2:

Sürücüler hakkında resmi kaynak olmasa bile r/nvidia Reddit modlarının paylaştığı ve kesinlenen sorunları toplayan bir user var. Buradada kesinleşmiş sorunlar hakkında [4801216] kodu ile soruna değinilmiş.

Kaynak 3:
NVIDIA Digital Vibrance Issue in Windows 11 24H2: Users Frustrated

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm