Because The Internet 21
Çalışkan
Ben oem key tercih ediyorum genelde.
Aşırı farklarını bilmiyorum, yine de bu OEM keyler bile bu fiyata göre pahalı kalıyor.
OEM key direkt anakarta işleniyor format atılsa bile gitmiyor. Ben o sebeple OEM alıyorum kafam rahat olsun diye.Aşırı farklarını bilmiyorum, yine de bu OEM keyler bile bu fiyata göre pahalı kalıyor.
Mesela ben 1 ay önce bilgisayarımı sattım ve oem key ile w11 pro almıştım o bilgisayara. Bir noktada yanmış gibi oldu windows aktivasyonum.OEM key direkt anakarta işleniyor format atılsa bile gitmiyor. Ben o sebeple OEM alıyorum kafam rahat olsun diye.
36TL'ye denemeye değer.Çok kötü yorumları var, bir sorun yaşanma ihtimali var fakat fiyat da aşırı ucuz denenebilir.
Mesela ben 1 ay önce bilgisayarımı sattım ve oem key ile w11 pro almıştım o bilgisayara. Bir noktada yanmış gibi oldu windows aktivasyonum.
Bu arada denedim sitedeki w11 pro anahtarı MAK. Yani ne Retail ne de OEM. Formatta gidiyor aktivasyon.
Bence de değer zaten sudan ucuz. Kendim alıcaktım ama senin paylaştığın kodu kullanarak aktive ettim. Tek sorun MAK denk gelmesi.
Aşırı farklarını bilmiyorum, yine de bu OEM keyler bile bu fiyata göre pahalı kalıyor.