Zaten HWID ile bedavaya aktivasyon yapamıyor muyuz? Satın almanın anlamı var mı? Yıllar önce yapmıştım. Temiz kurulum yaptıktan sonra bile aktivasyon bozulmadı.

Çok kötü yorumları var, bir sorun yaşanma ihtimali var fakat fiyat da aşırı ucuz denenebilir.

OEM key direkt anakarta işleniyor format atılsa bile gitmiyor. Ben o sebeple OEM alıyorum kafam rahat olsun diye.
Mesela ben 1 ay önce bilgisayarımı sattım ve oem key ile w11 pro almıştım o bilgisayara. Bir noktada yanmış gibi oldu windows aktivasyonum.

Bu arada denedim sitedeki w11 pro anahtarı MAK. Yani ne Retail ne de OEM. Formatta gidiyor aktivasyon.

Çok kötü yorumları var, bir sorun yaşanma ihtimali var fakat fiyat da aşırı ucuz denenebilir.

Mesela ben 1 ay önce bilgisayarımı sattım ve oem key ile w11 pro almıştım o bilgisayara. Bir noktada yanmış gibi oldu windows aktivasyonum.

Bu arada denedim sitedeki w11 pro anahtarı MAK. Yani ne Retail ne de OEM. Formatta gidiyor aktivasyon.
36TL'ye denemeye değer.

Aşırı farklarını bilmiyorum, yine de bu OEM keyler bile bu fiyata göre pahalı kalıyor.
1786313590130.webp

1786313694936.webp