Sağolun, hocam iyi maçlar diliyorum bu arada diğer ISO'nun dosya boyutuna baktm orijinalinde 7.5 GB mış zaten resmi siteden indirdiğim için hash değerine gerek duymuyorum sizde Allah'a emanet olun iyi geceler.
Rufus Windows 11 2026 sürümü USB oluştururken yetersiz bellek hatası veriyor. ISO boyutu 7.5 GB, resmi siteden indirmiştim ama bir hata olmuş olabilir mi? 2024 sürümünde böyle bir hata vermiyor; onu kursam Windows 11 çok eski olmuş olur mu?
Bilgisayarcıların eline düşmektense hiç çalışmasın, daha iyi hocam. 2. yedek USB'de yüklü Windows, o yüzden sorun olmaz. Hem bilgisayarcıya koşmana gerek yok ki; internet kafede USB hazırlıyabilirdin ama cafeciye söylemeden, yoksa ondan da ekstra para istiyorlar. Zamanında onların yüzünden öğrenmiştim bu format işlerini; milletin çok parasını yediler.
Bilgisayarcıların eline düşmektense hiç çalışmasın, daha iyi hocam. 2. yedek USB'de yüklü Windows, o yüzden sorun olmaz. Hem bilgisayarcıya koşmana gerek yok ki; internet kafede USB hazırlıyabilirdin ama cafeciye söylemeden, yoksa ondan da ekstra para istiyorlar. Zamanında onların yüzünden öğrenmiştim bu format işlerini; milletin çok parasını yediler.